Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Χάλασαν οι διακοπές της Μενεγάκη

Πήραν φωτιά τα τηλέφωνα του ALPHA και της παρουσιάστριας

Ούτε μέρα δεν περνά τον τελευταίο καιρό που να καταφέρει η Μενεγάκη να χαλαρώσει. Αν και η Ελένη αποφάσισε να… κατεβάσει ρολά στην εκπομπή της και να πάει διακοπές, το ραβασάκι με τις τηλεθεάσεις της AGB την έκανε να χάσει το κέφι της! Η εκπομπή της που προβάλλεται μαγνητοσκοπημένη βρέθηκε πιο κάτω ακόμα και από τον «Όμορφο κόσμο» του MEGA και μάλιστα στο νεανικό κοινό που είναι αυτό που ενδιαφέρει και την ίδια αλλά και τον ALPHA. Γι’ αυτό και μόλις η Ελένη έμαθε το… δυσάρεστο ραβασάκι άρχισε αμέσως τα τηλεφωνήματα στους συνεργάτες της. Κι όπως ήταν λογικό αμέσως άρχισαν και τα τηλεφωνήματα από το κανάλι της Κάντζας προκειμένου να δουν τι θα κάνουν για να μην συνεχίσει η… πτώση στις τηλεθεάσεις της «βασίλισσας»! Συγκεκριμένα, η κατάταξη, σύμφωνα με τους μέσους όρους τηλεθέασης στο γενικό σύνολο, είναι η εξής:

10 ΜΕ 1 ΜΑΖΙ (Καραμέρος, Χαριτάτος-ANT1) 20,4%
ΚΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ (Μενεγάκη-ALPHA) 13,6%
ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΠΡΩΙ (Παπαδάκης,Ουγγαρέζος-MEGA) 12.1 %

Αλλά όπως αναφέραμε, μπορεί η Ελένη να βρέθηκε δεύτερη στα γενικά σύνολα τηλεθέασης αλλά μάλλον το έχει… συνηθίσει να την περνά το δίδυμο Χαριτάτος- Καραμέρος. Αυτό που την έκανε να ανησυχήσει πολύ είναι τα νούμερα τηλεθέασης στο νεανικό κοινό αφού την ξεπέρασε ακόμα και η παρέα του MEGA! Συγκεκριμένα, οι μέσοι όροι των εκπομπών στο νεανικό σύνολο είναι οι εξής:

10 ΜΕ 1 ΜΑΖΙ (Καραμέρος, Χαριτάτος-ANT1) 22%
ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΠΡΩΙ (Παπαδάκης,Ουγγαρέζος-MEGA) 17,7%
ΚΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ (Μενεγάκη-ALPHA) 15,4%

Πάντως, τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης στον «Καφέ με την Ελένη» έχουν ανάψει φωτιές και στα γραφεία του ALPHA. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι κακώς η Μενεγάκη μαγνητοσκόπησε εκπομπές και έφυγε για διακοπές! Κι απ’ ότι μάλιστα ακούγεται στους διαδρόμους του καναλιού, αμέσως μετά τις διακοπές της Ελένης, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με υψηλά διοικητικά στελέχη του καναλιού προκειμένου να βρουν λύσεις για να σταματήσει η πτώση στις τηλεθεάσεις της εκπομπής της! 

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε