Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Χαρούμενο κι ευτυχισμένο… το 1994!

Χαρούμενο κι ευτυχισμένο… το 1994!

Δεν λέμε «κάθε πέρσι και καλύτερα»; Ε, τώρα θα πούμε καλή χρόνια λοιπόν και ευτυχισμένο… το 1994!

Όχι, ούτε εμείς κάνουμε λάθος, ούτε εσείς θα παρακούσετε απόψε το βράδυ αφού θα γίνουν πολλές φορές αναφορές στην προ δεκα-εξαετίας χρονιά.
 
Ο ηθικός αυτουργός για το ταξίδι στο παρελθόν είναι ο ALPHA που επέλεξε να μας μεταφέρει τόσα χρόνια πίσω για να απολαύσουμε τους «10 Μικρούς Μήτσους». Γιατί μπορεί να έχουν περάσει αρκετά χρόνια αλλά η χήρα Μήτση, η Μισέλ, η Γρουμπουλάκη των βορείων προαστίων, ο αστυνόμος Φευγουλέας, ο Τζίμς από την Καρδίτσα, ο γύφτος, ο μούτσος, ο οικογενειάρχης, ο ανθρωπάκος με τις ασκήσεις θάρρους, οι τραγουδίστριες Μήτση Καραμήτση και Καρακατάλκα, η Ελενίτσα, ο Τζίμης, ο Θεσσαλονικιός, ο κομμωτής, ο Σκαραβαίος, ο φυλακισμένος και όλοι οι υπόλοιποι ήρωες παραμένουν ακόμα στην επικαιρότητα. Άλλωστε τα κείμενα διά χειρός Λάκη Λαζόπουλου δεν έχουν χάσει το καυστικό τους χιούμορ.
 
Έτσι λοιπόν, απόψε το βράδυ στις 10, ο ALPHA θα προβάλλει ένα αφιέρωμα στη σειρά που κατάφερε να γράψει ιστορία στην ελληνική τηλεόραση και να μας χαρίσει πολύ γέλιο που ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό, το έχουμε ανάγκη. Άλλωστε έστω κι αν αυτό έρχεται από το… μακρινό παρελθόν είναι σίγουρο ότι το… λαζοπουλικό κείμενο παραμένει ακόμα διαχρονικό!
 
 
Γρηγόρης Μελάς
 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε