Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Χιλιάδες κοπέλες θέλουν να γίνουν «Next Top Model»

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Η επιτυχία του Κοντέντου στην Αμερική

Συνεχίζονται τα casting από τους υπεύθυνους της παραγωγής για το «Next Top Model». Οι αιτήσεις συμμετοχής είναι χιλιάδες έχοντας ξεπεράσει κάθε… τρελή επιθυμία των υπευθύνων αλλά γύρω στις 400 κοπέλες θα καταφέρουν να κερδίσουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση, αυτή των auditions.

Η παρουσιάστρια Βίκυ Καγιά μαζί με την κριτική επιτροπή (Τζένη Μπαλατσινού, Χριστόφορο Κοντέντο και Χάρη Χριστόπουλο) θα συναντήσουν λοιπόν στις αρχές Σεπτεμβρίου αυτές που τα κατάφεραν και θα κάνουν την τελική επιλογή για το ποιες θα είναι διαγωνιζόμενες διεκδικώντας τον τίτλο του «Next Top Model» .

Μιας και αναφερθήκαμε όμως στο talent show του ΑΝΤ1 να αναφέρουμε και μία επαγγελματική επιτυχία του Κοντέντου για να είστε πλήρως ενημερωμένοι για το τι συμβαίνει.

Πριν από λίγες μέρες στην Αμερική, στην πρεμιέρα της ταινίας «Charlie St. Cloud» (ρομαντικό δράμα), στην οποία πρωταγωνιστούν οι Zac Efron, Kim Basinger και Ray Liotta, μαζί τους στο κόκκινο χαλί βρέθηκε κι η Brittany Snow, γνωστή από τις σειρές «Nip Tuck» (όπου υποδυόταν μία αμερικανίδα ναζί), «Gossip Girl» και από τις κινηματογραφικές ταινίες «Hairspray» και «Prom Night».

Η νεαρή ανερχόμενη ηθοποιός λοιπόν φορούσε δημιουργία του Κοντέντου και μάλιστα σε ψηφοφορία που έγινε σε γνωστό site (thefashionpatrol.com) η εμφάνισή της κέρδισε την πρώτη θέση αφού το κοινό κατέληξε ότι «μου αρέσει το φόρεμα του Κοντέντου» (61%), «το look ήταν άψογο από την κορφή μέχρι τα νύχια» (32%), «δεν μας άρεσε καθόλου» (7%).

Μάλιστα, τα σχόλια ήταν ιδιαίτερα θετικά για τη δημιουργία του Χριστόφορου Κοντέντου που για ακόμα μία φορά αποδεικνύει ότι υπάρχουν έλληνες σχεδιαστές που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τους ξένους!

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε