Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Χιλιάδες πολίτες έδωσαν παιχνίδια και χαρά στα παιδιά

Χιλιάδες πολίτες έδωσαν παιχνίδια και χαρά στα παιδιά

Απλοί άνθρωποι ανταποκρίθηκαν και έδωσαν παιχνίδια με αποτέλεσμα σε μία μόνο μέρα να γεμίσουν περισσότερες από 520 κούτες. Κούτες με παιχνίδια αλλά και πολλή αγάπη, που θα φέρει πολλά χαμόγελα στα παιδιά που ζουν σε ιδρύματα και θα τα κάνει να περάσουν πιο ευχάριστα τις γιορτινές ημέρες.

Η πρώτη δράση του ΣΚΑΪ «Όλοι μαζί για το παιδί» που πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σάββατο σε τρία σημεία στην Αττική και σε ένα στη Θεσσαλονίκη, κρίνεται ως πολύ επιτυχημένη, αφού χιλιάδες πολίτες, απλοί άνθρωποι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και προσέφεραν παιχνίδια για παιδιά όλων των ηλικιών.

Η δράση πραγματοποιείται κάθε Σάββατο από το ΣΚΑΪ σε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα και μέχρι το Σαββατοκύριακο 22 & 23 Δεκεμβρίου, θα συνεχίζουν να συγκεντρώνονται παιχνίδια για τα παιδιά των ιδρυμάτων, τα οποία έχει κάτω από τη σκέπη της η ένωση «Μαζί για το παιδί».

Τα παιχνίδια παραλήφθηκαν από συνεργάτες της ένωσης και θα μοιραστούν στα ιδρύματα, με τα οποία συνεργάζεται ώστε να δοθεί χαρά στα παιδιά των ιδρυμάτων αυτές τις άγιες μέρες των Χριστουγέννων.

Αν λοιπόν έχετε κάποια παιχνίδια σε καλή κατάσταση και θέλετε να τα χαρίσετε στα παιδιά που πραγματικά τα έχουν ανάγκη για να περάσουν καλά, μάθετε ότι το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου παιχνίδια συγκεντρώνονται από τις 11 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι, στα εξής σημεία:
-στο Σύνταγμα, στη στοά CITY LINK
-στην Καλλιθέα, στη στοά Καραντινού
-στο Μαρούσι, στο εμπορικό κέντρο THE MALL ATHENS
Και να είστε σίγουροι ότι οι τελικοί αποδέκτες τους, τα παιδιά, θα χαμογελάσουν. Κι όταν ένα παιδί χαμογελά, ο κόσμος μας γίνεται καλύτερος…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε