Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Χτίζουν το… στρατηγείο του Λαζόπουλου

Χτίζουν το… στρατηγείο του Λαζόπουλου

Πυρετώδεις προετοιμασίες στον ALPHA για τον Λάκη Λαζόπουλο. Βέβαια, για να λέμε την αλήθεια, ό,τι κάνουν στο κανάλι της Κάντζας δεν το κάνουν από τη… μεγάλη τους καρδιά, αλλά επειδή ξέρουν ότι η επιστροφή του Λαζόπουλου στο τηλεοπτικό τοπίο θα κάνει τους τηλεθεατές να… στριμωχτούν στη συχνότητά τους.

Μέσα στον Φεβρουάριο θα ξεκινήσει λοιπόν η προετοιμασία για τα καινούργια επεισόδια του «Αλ τσαντίρι νιουζ» που θα βγουν στον αέρα τους επόμενους μήνες της σεζόν.

Με τον έως τώρα προγραμματισμό έχουν υπολογίσει ο Λάκης να ανοίξει το «Τσαντίρι» του τέσσερις φορές, αλλά δεν αποκλείεται να πραγματοποιηθεί και ένα ακόμα. Επειδή όμως, σκοπός του είναι το «Τσαντίρι» να βγει ζωντανά από διαφορετικές πόλεις, θέλει όλα να είναι προετοιμασμένα στην εντέλεια.

Εδώ και δύο βδομάδες λοιπόν στο «Studio Pro», από όπου βγαίνει το πρόγραμμα του ALPHA, γίνονται εργασίες για να στηθεί το «στρατηγείο» του, εκεί δηλαδή που μαζί με τους συνεργάτες του θα επιλέγει τι βίντεο θα προβάλλει στα «Τσαντίρια» του.

Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν στις εγκαταστάσεις του «Studio Pro» επικρατεί… πανικός θέλοντας όλα να είναι έτοιμα, ώστε να μπορέσει ο Λάκης και οι συνεργάτες του να πιάσουν δουλειά. Μάλιστα, τις εργασίες και ό,τι συμβαίνει εκεί τις επιβλέπει η κόρη του, η Μαριέλλη, που άλλωστε εργάζεται σε εταιρεία παραγωγής του ALPHA. Έτσι λοιπόν, με το «στρατηγείο» του έτοιμο, ο Λάκης Λαζόπουλος σύντομα θα τραβήξει κουρελού στο «Αλ τσαντίρι νιουζ» του και είναι σίγουρο ότι μετά από τόσο καιρό απουσίας του τα μηχανάκια τηλεθέασης θα πάρουν φωτιά.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε