Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Υπέγραψαν Καραμέρος και Χαριτάτος για την επόμενη χρονιά

Τι ζήτησαν και τι αρνήθηκαν οι δύο δημοσιογράφοι.

Με δελτίο Τύπου ο ΑΝΤ1 ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου των Γιώργου Καραμέρου και Σπύρου Χαριτάτου, επιβεβαιώνοντας έτσι και παλαιότερο άρθρο του Newsit. 

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 αναφέρει ότι: 

«Το πρωινό δίδυμο που ανέτρεψε τις παλιές συνήθειες κι έφερε νέο αέρα στα πρωινά μας, κέρδισε φέτος τις εντυπώσεις και την αγάπη των τηλεθεατών! Ο Γιώργος Καραμέρος και ο Σπύρος Χαριτάτος συγκαταλέγονται ανάμεσα στους μεγάλους νικητές της σεζόν και θα παραμείνουν 10 ΜΕ 1 ΜΑΖΙ μας, καθώς ανανέωσαν το συμβόλαιό τους με τον ΑΝΤ1. 

Η διαφορετική πρόταση του ΑΝΤ1 που προσφέρει κάθε πρωί ενημέρωση και ψυχαγωγία με άποψη και θετική ενέργεια, βρήκε θερμή ανταπόκριση από το κοινό, όπως δείχνουν οι μετρήσεις τηλεθέασης για το σύνολο της σεζόν. Το 10 ΜΕ 1 ΜΑΖΙ όχι μόνο κατέκτησε την πρωτιά στο σύνολο των τηλεθεατών (με μέσο όρο 19,9%), αλλά αύξησε κατά πολύ το μέσο όρο του στο δυναμικό κοινό 15-44 ετών (18,2%) σε σύγκριση με την περσινή σεζόν. 

Πρόκειται για πολύ σημαντική άνοδο (4,3 μονάδων περίπου), δεδομένου ότι ο ΑΝΤ1 ήταν το μόνο κανάλι που αύξησε το ποσοστό του στη συγκεκριμένη ζώνη σε σύγκριση με πέρυσι, ανεβαίνοντας μια θέση πιο πάνω στην προτίμηση του κοινού 15-44. 

Ο Γιώργος Καραμέρος και ο Σπύρος Χαριτάτος θα συνεχίσουν να ‘παντρεύουν’ την επικαιρότητα με την καλή διάθεση και την επόμενη σεζόν, 10 ΜΕ 1 ΜΑΖΙ στον ΑΝΤ1.» 

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, οι δύο δημοσιογράφοι ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους διασφαλίζοντας όμως και κάποια πράγματα για την εκπομπή τους, όπως για παράδειγμα τους συνεργάτες τους. Άλλωστε και οι δύο τους, Καραμέρος και Χαριτάτος εργάζονται χρόνια πίσω από τις κάμερες και έχουν μάθει να εκτιμούν τη συνολική δουλειά. 

Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, αρνήθηκαν να ανανεώσουν το συμβόλαιό τους για δύο ή τρία χρόνια, όπως τους προτάθηκε από το κανάλι του Αμαρουσίου αλλά το ανανέωσαν μόνο για έναν χρόνο ακόμα, θεωρώντας πως αν δεν μπορούν ή δεν καταφέρουν να κάνουν αυτό που θέλουν, τότε δεν θέλουν ούτε αυτοί αλλά ούτε και ο ΑΝΤ1 να δεσμεύεται από κάποιο συμβόλαιο! 

Έτσι την επόμενη χρονιά, από τις 10 έως τη 1 οι Γιώργος Καραμέρος και Σπύρος Χαριτάτος θα είναι απέναντι στην Ελένη Μενεγάκη και στους καινούργιους παρουσιαστές του MEGA. Αλλά για αυτούς θα σας πούμε σε άλλο άρθρο του Newsit…
Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε