Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Αλλαγές στην ηγετική πυραμίδα του ΑΝΤ1

Αλλαγές στην ηγετική πυραμίδα του ΑΝΤ1

Σημαντική η αλλαγή που αποφασίστηκε στην ηγετική πυραμίδα του σταθμού λίγες ημέρες πριν το τέλος της χρονιάς. Ένα από τα βασικότερα στελέχη του ΑΝΤ1 αποχωρεί από τα καθήκοντά του ενώ επιστρέφει ένα πρόσωπο που βρισκόταν για χρόνια στο κανάλι του Αμαρουσίου.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου επιστρέφει στον ΑΝΤ1 το πρόσωπο που συνεργάστηκε με τον Όμιλο επί σειρά ετών και μάλιστα ευρισκόμενος στην κορυφή της ηγετικής πυραμίδας ως διευθύνων σύμβουλος. Ο λόγος για τον Jonathan Procter που μετά από 12ετή συνεργασία του με τον ΑΝΤ1 είχε αποχωρήσει τον Δεκέμβριο του 2012 «για προσωπικούς λόγους», όπως ανέφερε τότε η ανακοίνωση του Ομίλου. Είναι λοιπόν οριστικό ότι επιστρέφει αναλαμβάνοντας πάλι ρόλο-κλειδί στη δραστηριότητα του Ομίλου.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου δεν είναι μόνο η επιστροφή του Jonathan Procter που αλλάζει τα δεδομένα στην ηγετική πυραμίδα του σταθμού, καθώς αποχωρεί από τα καθήκοντά του ο Peter Smith, που μετά από πολύχρονη πορεία στη διεθνή βιομηχανία των Media ανέλαβε τον Ιανουάριο του 2014 Managing Director του ΑΝΤΕΝΝΑ Group. Όπως μάλιστα λέγεται το στέλεχος θα συνεχίσει τη συνεργασία του αλλά ευρισκόμενος πλέον στο Λονδίνο και με σκοπό τη διεθνή δραστηριότητα του Ομίλου.

Σαφέστατα οι βασικές αυτές αλλαγές στην ηγετική πυραμίδα του σταθμού έχουν ιδιαίτερη σημασία και μάλιστα αυτή την περίοδο που έχει προκηρυχθεί ο διαγωνισμός για τις καινούργιες τηλεοπτικές άδειες…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις