Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Αλλάζουν τη Ζέτα Μακρυπούλια

Αλλάζουν τη Ζέτα Μακρυπούλια

Ανατροπή αποφάσισαν να κάνουν τα στελέχη του ΑΝΤ1 σε μία από τις πιο πετυχημένες εκπομπές τους, το τηλεπαιχνίδι «Ρουκ Ζουκ» με τη Ζέτα Μακρυπούλια.
Η αλλαγή αυτή μάλιστα αναμένεται να προκαλέσει… έκτακτο πονοκέφαλο σε στελέχη άλλων σταθμών για να δουν πώς θα αντιδράσουν.

Από την επόμενη βδομάδα λοιπόν το πετυχημένο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 αλλάζει ώρα προβολής και αντί για το μεσημέρι θα προβάλλεται το απόγευμα, στις 5. Με την αλλαγή αυτή στη Ζέτα Μακρυπούλια στο κανάλι του Αμαρουσίου «χτίζουν» ακόμα πιο δυνατά το πρόγραμμά τους σε όλη τη ζώνη, τόσο με τα δύο τηλεπαιχνίδια (αφού αμέσως μετά θα είναι το «Still Standing» με τη Μαρία Μπεκατώρου), αλλά και με την επανάληψη του «Καφέ της Χαράς» που συνεχίζει να σημειώνει υψηλές τηλεθεάσεις.

Έτσι λοιπόν από τη Δευτέρα, το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 τις καθημερινές διαμορφώνεται ως εξής: στις 2 το μεσημέρι «Κωνσταντίνου και Ελένης», στις 3 το «Καφέ της Χαράς» που θα δίνει σκυτάλη στο «Δελτίο ειδήσεων στη νοηματική γλώσσα». Κι αμέσως μετά, στις 5 θα κάνει… παιχνίδι η Ζέτα Μακρυπούλια με το «Ρουκ Ζουκ» που τελειώνοντας, στις 6 θα παραδίδει στη Μαρία Μπεκατώρου με το «Still Standing».

Δεν αποκλείεται μετά από αυτό το «χτίσιμο» της… παιχνιδιάρικης ζώνης από τον ΑΝΤ1 να υπάρξουν αλλαγές και σε άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς ώστε να συνεχίσουν να κάνουν… παιχνίδι με τηλεθεατές…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις