Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ανατροπή και παρασκήνιο με Μελέτη και Παπαδημητρίου!

Ανατροπή και παρασκήνιο με Μελέτη και Παπαδημητρίου!

Αλλαγές στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ και ενώ άλλα είχαν σχεδιάσει τελικά άλλα θα βγουν στον αέρα…! Και μπορεί να βρισκόμαστε λίγο πριν την έναρξη της σεζόν, αλλά στο κανάλι του Φαλήρου επικρατεί αναβρασμός με αλλαγές και απολύσεις…!

Κατ’ αρχάς όπως είχα αναφέρει και σε προηγούμενο κείμενο του Newsit.gr η απόφαση της διοίκησης ήταν η Ντορέττα Παπαδημητρίου να αναλάβει την παρουσίαση του καινούργιου ριάλιτι που θα προβάλλει ο ΣΚΑΪ, του «My style rocks», που είναι ένα από τα καινούργια project που έχει συμφωνήσει με το κανάλι του Φαλήρου ο τούρκος παραγωγός Acun Ilicali.

Βέβαια, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου, η ίδια η παρουσιάστρια δεν ήθελε και φαίνεται ότι τα βρήκε με τα στελέχη του σταθμού ώστε να αναλάβει μία καθημερινή ψυχαγωγική εκπομπή που όχι μόνο θα ασχολείται με όσα συμβαίνουν στο χώρο του θεάματος, αλλά και θα… στηρίζει ψυχαγωγικά προγράμματα του σταθμού.

Σύμφωνα λοιπόν με τις έως τώρα αποφάσεις της διοίκησης του ΣΚΑΪ (γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι θα τους… έρθει αύριο!), η Ντορέττα Παπαδημητρίου θα είναι καθημερινά στον αέρα από τις τρεις έως τις πέντε το απόγευμα.

Ωστόσο με την επιλογή αυτή βγαίνει από το τοπίο η απόφαση του ΣΚΑΪ να βγάλει στον αέρα μία infotainment καθημερινή εκπομπή με την Ελεονώρα Μελέτη.

Βέβαια για αυτή την αλλαγή λέγονται πολλά στο… παρασκήνιο για τις σχέσεις των δύο παρουσιαστριών με τη διοίκηση του σταθμού, αλλά από την πλευρά τους στον ΣΚΑΪ υποστηρίζουν ότι έτσι θα μπορέσει η Μελέτη να παρουσιάσει το «Πανόραμα Survivor» αλλά και το «My style rocks», κάτι που δεν θα μπορούσε να γίνει αν αναλάμβανε την infotainment εκπομπή.

Προς το παρόν λοιπόν (γιατί όπως ανέφερα και προηγουμένως δεν ξέρεις τι αποφάσεις θα πάρουν αύριο στον ΣΚΑΪ) καθημερινά η Ντορέττα Παπαδημητρίου από τις τρεις έως τις πέντε μαζί με τέσσερα άτομα συνεργάτες της σε πάνελ θα ασχολείται με τα θέματα του life style σε ένα ψυχαγωγικό μαγκαζίνο.

Ωστόσο, αξίζει να αναφέρω ότι εκτός από τις αλλαγές σε πρόσωπα τις τελευταίες ημέρες έχουν γίνει κι απολύσεις στον ενημερωτικό τομέα του σταθμού, ενώ υπάρχει έντονη φημολογία ότι θα γίνουν κι άλλες…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις