Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Αναζητείται ο πρόεδρος της ΕΡΤ3

Αναζητείται ο πρόεδρος της ΕΡΤ3

Το πρόσωπο που θα αναλάβει πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής της ΕΡΤ3 αναζητεί το ΔΣ της δημόσιας τηλεόρασης και όποιοι ενδιαφέρονται θα πρέπει να καταθέσουν την αίτηση έως την ερχόμενη Δευτέρα 21 Αυγούστου.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση οι υποψήφιοι πρέπει να είναι υπήκοοι κράτος – μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωση και πρόσωπα εγνωσμένου κύρους με αποδεδειγμένη διεθνή αναγνώριση του έργου τους και τα οποία λόγω των ειδικών γνώσεων και της πείρας τους, μπορούν να συμβάλουν στην εκπλήρωση του σκοπού της ΕΡΤ3.

Επισημαίνεται ότι η ιδιότητα του Προέδρου Διοικούσας Επιτροπής της ΕΡΤ-3 είναι ασυμβίβαστη:

1. Με την ιδιότητα του προμηθευτή ή του εν γένει αντισυμβαλλόμενου της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. με σύμβαση έργου ή παροχής υπηρεσιών.

2. Με την συμμετοχή με οποιονδήποτε τρόπο σε άλλη εταιρία σχετική με τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

3. Με την ιδιότητα του μέλους του Υπουργικού Συμβουλίου, του Υφυπουργού, του Γενικού ή Ειδικού Γραμματέα Υπουργείου ή αυτοτελούς Γενικής Γραμματείας, του Βουλευτή, του Δημάρχου, του Περιφερειάρχη, του Αντιπεριφερειάρχη, του περιφερειακού και δημοτικού συμβούλου, του πολιτικού διοικητικού υπαλλήλου του κράτους ή νομικών προσώπων δημοσίων δικαίου με σχέση εργασίας δημοσίου δικαίου και ιδιωτικού δικαίου αορίστου ή ορισμένου χρόνου και του προσώπου που κατέχει θέση σε όργανο πολιτικού κόμματος. Θητεία

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν της αίτηση υποψηφιότητας και αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα προς τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. (γραφείο Διευθύνοντος Συμβούλου, Ρ415, 4ος όροφος, Κεντρικό Κτίριο) ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση managindirector@ert.gr, έως τη Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017 και ώρα 14:00 κι η αξιολόγηση των υποψηφίων θα πραγματοποιηθεί από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε Βασίλη Κωστόπουλο, ενώ για όλες τις αιτήσεις θα τηρηθεί απόλυτη εμπιστευτικότητα.  Η θητεία του Προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής της ΕΡΤ3 είναι διετής, με δυνατότητα ανανέωσης.

Τέλος, αξίζει να αναφέρω ότι πριν από τη σύσταση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΡΤ είχε έντονα ακουστεί το όνομα του Χάρρυ Κλυνν με σκοπό να αναλάβει την ΕΡΤ3, αλλά μετά από έντονο σχολιασμό στα social media (και… παρασκηνίου στο Μαξίμου) η κυβέρνηση «πήρε πίσω» την υποψηφιότητα. Δεν αποκλείεται όμως τώρα ο δημοφιλής κωμικός να είναι ανάμεσα στα πρόσωπα που θα καταθέσουν υποψηφιότητα για να αναλάβει τη διοίκηση της ΕΡΤ3 που άλλωστε θα αξιολογηθούν από τον διευθύνοντα σύμβουλο…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις