Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ανοίγουν… περτικαλάδες στον ALPHA! Στην υγειά σου ρε «Τατουάζ»

Ανοίγουν… περτικαλάδες στον ALPHA! Στην υγειά σου ρε «Τατουάζ»

Ήταν αρχές Μαΐου όταν πρώτα μέσα από το Newsit ανέφερα ότι το τρίδυμο της πετυχημένης σειράς «Μπρούσκο» ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με τον ΑΝΤ1 και την καινούργια σεζόν θα είναι στον ALPHA.

Όταν όμως τα στελέχη του σταθμού της Κάντζας επέλεξαν η σειρά να μην προβάλλεται κάθε ημέρα με ωριαίο επεισόδιο, αλλά με δύο δίωρα και ένα ωριαίο τρείς μόνο ημέρες, κάποιοι πίστεψαν ότι θα ηττηθεί στη «μάχη» της τηλεθέασης.

Εντάξει… να ομολογήσω ότι από τη μέρα της πρεμιέρας της σειράς παρακολουθώ προσεχτικά την πορεία της στους πίνακες τηλεθέασης για να διαπιστώσω αν αυτό το «πείραμα» τους βγήκε. Κι όπως τελικά αποδεικνύεται με τους αριθμούς της Nielsen… πέτυχε, ακόμα κι όταν απέναντί της βρέθηκαν οι σκληροί αντίπαλοι, δηλαδή οι «Nomads», «Ελλάδα έχεις ταλέντο» και «Voice»!

Συγκεκριμένα τις δύο πρώτες βδομάδες προβολής της η σειρά του ALPHA σημείωσε 30,4% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 31,4% στο δυναμικό κοινό με το υψηλότερο ποσοστό να καταγράφεται στο γυναικείο κοινό ηλικίας 15 έως 24 ετών όπου έκανε 43,3% μέσο όρο. Αυτές τις δύο βδομάδες λοιπόν που η σειρά δεν είχε απέναντί της ριάλιτι περιπέτειας και talent show εκτιμάται ότι την παρακολούθησαν 1.173.000 τηλεθεατές.

Τι έγινε όμως αυτή τη βδομάδα, τις τρεις προηγούμενες ημέρες, από τη Δευτέρα έως και χθες Τετάρτη που ANT1 και ΣΚΑΪ κατέβασαν το «βαρύ πυροβολικό» τους στο τηλεοπτικό τοπίο; Σύμφωνα λοιπόν με τις μετρήσεις τηλεθέασης η σειρά αυτές τις τρεις ημέρες σημείωσε 23,8% στο γενικό σύνολο και 21% στο δυναμικό κοινό, ενώ πιο φανατικές συνεχίζουν να είναι οι γυναίκες ηλικίας 15 έως 24 ετών καταγράφοντας 27,6% μέσο όρο.

Ναι…! Σε σχέση με τις δύο πρώτες εβδομάδες το «Τατουάζ» την τρίτη βδομάδα προβολής του διέγραψε πτωτική πορεία, αλλά στο κανάλι της Κάντζας έχουν κάθε λόγο να παραμένουν ακόμα στα… σύννεφα αφού οι πτήσεις της σειράς στους πίνακες τηλεθέασης παραμένουν σε υψηλά και ανταγωνιστικά επίπεδα, ενώ μάλιστα η πορεία της αυτές τις τρεις μέρες -από τη Δευτέρα στην Τετάρτη- ήταν ανοδική!

Έτσι, αν και το «πείραμά» τους αμφισβητήθηκε τελικά η απόφασή τους δικαιώνεται, αποδεικνύοντας κι ότι είναι δύσκολο ο σκληρός ανταγωνισμός να… σβήσει το «Τατουάζ»!

Ε, λογικό λοιπόν είναι να ανοίγουν… περτικαλάδες στον ALPHA και λόγω… πρότερων συνεργασιών τους να λένε «Στην υγειά σου, ρε Τατουάζ» ευελπιστώντας ότι η σειρά θα συνεχίσει την… ανεβαστική πορεία της!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις