Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Αυτοί είναι οι παίκτες στο «Nomads» – Φωτογραφίες από την προετοιμασία στις Φιλιππίνες

Nomads

Πολλοί δήλωσαν συμμετοχή, πολλά ονόματα ακούστηκαν και πολλά γράφτηκαν! Ωστόσο 21 πήραν το «εισιτήριο» για το «Nomads» και αναχώρησαν χθες από την Αθήνα με προορισμό το νησί Palawan των Φιλιππίνων.

Ποιοι είναι όμως οι 14 «διάσημοι» του Nomads, τα πρόσωπα δηλαδή από το χώρο του θεάματος και του αθλητισμού που θα διαγωνιστούν στο ριάλιτι περιπέτειας του ΑΝΤ1;

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου από το χώρο του εγχώριου θεάματος θα δούμε να δοκιμάζουν τις αντοχές τους, με αλφαβητική σειρά οι:

-Δημήτρης Αλεξάνδρου, μοντέλο

-Νίκος Αναδιώτης, ηθοποιός

-Μαντώ Γαστεράτου, παρουσιάστρια

-Αποστολία Ζώη, τραγουδίστρια

-Χριστίνα Κολέτσα, τραγουδίστρια

-Γιώργος Μαυρίδης, παρουσιαστής

-Μάνος Πίντζης, ηθοποιός

Ποιοι πήραν το “εισιτήριο”

Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου οι 7 αθλητές που πήραν το «εισιτήριο» για το «Nomads» είναι με αλφαβητική σειρά οι:

-Μιχάλης Ζαμπίδης, αθλητής του Kickboxing

-Γιώργος Κατσινόπουλος, προπονητής και MMA fighter

-Βάσω Μιλλούση, αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής

-Νίκος Παπαδόπουλος, καθηγητής Φυσικής Αγωγής και Personal Trainer

-Όλγα Πηλιάκη αθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής

-Ευαγγελία Πλατανιώτη, αθλήτρια στη συγχρονισμένη κολύμβηση

-Δήμητρα Φραντζή, πρώην αθλήτρια στίβου, προπονήτρια στίβου

Αυτοί οι 14 λοιπόν μαζί με 7 ακόμα που έχουν επιλεγεί από τις χιλιάδες αιτήσεις συμμετοχών θα είναι οι 21 διαγωνιζόμενοι του ριάλιτι περιπέτειας που κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου στον ΑΝΤ1.

Όπως βλέπετε από τις φωτογραφίες η προετοιμασία του χώρου συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς και το νησί έχει μετατραπεί σε ένα τεράστιο πλατό που θα «φιλοξενήσει» το ριάλιτι περιπέτειας.

Την Παρασκευή μάλιστα είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσουν τα γυρίσματα με τους 21 παίκτες να γίνονται… επίσημα «Nomads».

Τέλος, αξίζει να αναφέρω ότι ανάμεσα στους 7… απλούς διαγωνιζόμενους είναι και κάποιο πρόσωπο… έκπληξη, καθώς επιθυμία του ήταν να συμμετέχει στο ριάλιτι περιπέτειας αλλά χωρίς να είναι στην επτάδα των… διασήμων.  Δεν θα προδώσω το όνομα της (να… κάτι πρόδωσα!), αλλά είναι σίγουρο ότι θα κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών καθώς είναι πολύ… εκρηκτικός χαρακτήρας.

Τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου λοιπόν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου καλωσορίζει τους 21 παίκτες στο νησί Palawan των Φιλιππίνων και τους τηλεθεατές στη συχνότητα του ΑΝΤ1. Και καθημερινά από τις 9 έως τις 11 το βράδυ θα παρακολουθούμε την προσπάθεια των παικτών να προσαρμοστούν σε μία εντελώς άγνωστη γι’ αυτούς καθημερινότητα ενώ θα δοκιμάζονται σε αγωνίσματα από τα οποία θα εξασφαλίζουν τη διαμονή τους, την πρόσβαση ή μη σε διάφορα είδη προνομίων αλλά και την παραμονή ή την αποχώρησή τους από το ριάλιτι περιπέτειας…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις