Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Διοικεί το Εθνικό Θέατρο… στο διάδρομο!

Διοικεί το Εθνικό Θέατρο… στο διάδρομο!

Ανέλαβε τη διοίκηση του Εθνικού Θεάτρου αλλά οι συναντήσεις που κάνει για να ενημερωθεί γίνονται στο διάδρομο καθώς το γραφείο δεν έχει αδειάσει από τον προκάτοχό του.

Ο λόγος για τον Στάθη Λιβαθινό, που από την περασμένη βδομάδα έχει βρεθεί στο τιμόνι του Εθνικού Θεάτρου αναλαμβάνοντας χρέη καλλιτεχνικού διευθυντή. Ο γνωστός σκηνοθέτης λοιπόν από χθες βρέθηκε στο κτήριο της Αγίου Κωνσταντίνου για να αναλάβει ως οφείλει τα νέα του καθήκοντα, αλλά με την άφιξή του ενημερώθηκε ότι ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής Σωτήρης Χατζάκης δεν έχει ακόμα αδειάσει το γραφείο του.

Από… τακτ λοιπόν ο Στάθης Λιβαθινός δεν μπήκε στο γραφείο του και έτσι αναγκάστηκε να κάνει πολλές από τις συναντήσεις που είχε στους διαδρόμους και σε κάποιο από τα τραπέζια του κυλικείου του θεάτρου. Ωστόσο αξίζει να αναφέρω ότι κάποιοι στο κτήριο της Αγίου Κωνσταντίνου υποστήριξαν ότι το Σωματείο των εργαζομένων του Εθνικού έχει… απαγορεύσει την είσοδο στον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή, κάτι όμως που διαψεύδεται από κύκλους του Σωματείου που τονίζουν πως κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί.

Έτσι μπορεί ο Σωτήρης Χατζάκης να έχει φύγει με υπουργική απόφαση από το Εθνικό Θέατρο αλλά με το να μην παίρνει τα πράγματά του αναγκάζεται ο νυν καλλιτεχνικός διευθυντής Στάθης Λιβαθινός μαζί με το συνεργάτη του και αναπληρωτή καλλιτεχνικό διευθυντή Θοδωρή Αμπαζή, να κάνουν συσκέψεις… στους διαδρόμους,. Και μάλιστα όταν, όπως μαθαίνω, υπάρχουν αρκετές εκκρεμότητες ακόμα και με παραγωγή του Εθνικού για το καλοκαίρι για την οποία δεν έχει υπογραφεί καμία σύμβαση και είναι στον αέρα, κάτι που είναι σαφές πως αν δεν πραγματοποιηθεί θα την χρεωθεί ο σημερινός καλλιτεχνικός διευθυντής του.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε