Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Δύσκολες ώρες για τη Μενεγάκη – Αναστάτωση για την «Ελένη»

Ελένη Μενεγάκη

Την απόφαση να εργαστεί πήρε φέτος η Ελένη Μενεγάκη αποφασίζοντας πρωτίστως να «ψαλιδίσει» την εκπομπή της κατά μία ώρα, ελπίζοντας ότι αν την κάνει πιο «σφιχτή» θα κερδίσει τους τηλεθεατές.

Αλλάζοντας πρόσωπα μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες η παρουσιάστρια ξεκίνησε την «Ελένη» της και οι τηλεθεατές κάθισαν λοιπόν να δουν το αποτέλεσμα της… κινητοποίησής της.

Την πρώτη μέρα λοιπόν η Ελένη βγήκε στο δρόμο… χόρεψε… τραγούδησε… κι η μεσημεριανή εκπομπή του ALPHA σημείωσε εντυπωσιακά νούμερα τηλεθέασης, περασμένων και καλών σεζόν για την παρουσιάστρια, αναπτερώνοντας το ηθικό της ότι… κάτι γίνεται!

Δεν κατάλαβε ότι τα υψηλά νούμερα της πρεμιέρας δεν οφείλονταν στις αλλαγές αλλά στην περιέργεια του τηλεοπτικού κοινού να δει τι καινούργιο θα έκανε η εκπομπή, γιατί μετά από την πρεμιέρα η εκπομπή διαγράφει πτωτική πορεία στους πίνακες τηλεθέασης.

Χθες μάλιστα η «Ελένη» σημείωσε 12,9% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 12,4% στο δυναμικό κοινό, ποσοστά αρκετά χαμηλότερα από το μέσο όρο του σταθμού της Κάντζας που είδε το ημερήσιο «ταμείο» του να κλείνει με 15,5% και 13,7%, αντίστοιχα.

Αν και στον ALPHA εμφανίζονται… ακόμα ψύχραιμοι εντούτοις είναι λογικό να έχει προκληθεί αναστάτωση για το «πουλέν» τους βλέποντας εκ του αποτελέσματος -τις μετρήσεις τηλεθέασης- ότι η εκπομπή… δεν τσουλάει… δεν πουλάει… δεν…!

Αν και το σαββατοκύριακο προσπάθησαν να γίνουν αλλαγές τελικά η βδομάδα δεν ξεκίνησε καλά και είναι σίγουρο πως αν η πτωτική πορεία συνεχιστεί χωρίς να ληφθούν δραστικές αλλαγές τότε η Ελένη Μενεγάκη δεν θα περάσει μόνο δύσκολες ώρες όπως αυτές που περνά τις τελευταίες ημέρες βλέποντας την κατρακύλα της «Ελένης» της στους πίνακες τηλεθέασης, αλλά και πολύ δύσκολη σεζόν… για όσο αυτή διαρκέσει…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις