Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Είναι επίσημο: επέστρεψαν και ξεκινούν εκπομπή

Είναι επίσημο: επέστρεψαν και ξεκινούν εκπομπή

Συνεργάζονταν για χρόνια με το σταθμό του Φαλήρου, αλλά την προηγούμενη σεζόν βρήκαν αλλού τηλεοπτική «στέγη», έστω κι αν δεν βγήκαν ποτέ στον αέρα! Τώρα λοιπόν επιστρέφουν εκεί όπου ξεκίνησαν, στον ΣΚΑΪ, ανοίγοντας καινούργιο «σπιτικό».

Ο λόγος για τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο που ξεκίνησαν να παρουσιάζουν στον ΣΚΑΪ το «Joy» και όταν η εκπομπή… μετακόμισε ανεπιτυχώς στο MEGA και μετά στον ΑΝΤ1 αυτοί παρέμειναν στο Φάληρο δημιουργώντας την εκπομπή «Join Us». Πέρυσι όμως, μετά τον παράνομο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες αποφάσισαν να πάνε την εκπομπή τους στο καινούργιο κανάλι που έστηνε ο επιχειρηματίας Βαγγέλης Μαρινάκης. Όταν όμως το Συμβούλιο της Επικρατείας έκρινε παράνομο το διαγωνισμό η εκπομπή έμεινε χωρίς τηλεοπτική στέγη στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο. Τώρα λοιπόν οι δημιουργοί της επιστρέφουν στον ΣΚΑΪ και αντί για «Join Us» θα παρουσιάσουν την εκπομπή «Dot», ακολουθώντας το μότο «Dream it. Do it!»!

Όπως αναφέρει και το σχετικό δελτίο Τύπου

“Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστοπούλος, μαζί με μια ανανεωμένη ομάδα ταλαντούχων ανθρώπων παρουσιάζουν ένα τηλεοπτικό «περιοδικό», πλούσιο σε θέματα. Ένα μαγκαζίνο που τα έχει όλα: υγεία, μόδα, αστρολογία, μαγειρική, fitness, pets, celebrity life … και βεβαίως συνεντεύξεις με πρόσωπα που απασχολούν κάθε εβδομάδα την επικαιρότητα της τηλεόρασης.

Ο Γιάννης Αποστολάκης παρών για να μας προτείνει εύκολες και νόστιμες συνταγές ενώ ο Γιώργος Πανόπουλος δίνει τις πιο έγκυρες προβλέψεις για κάθε ζώδιο.

Το δικό τους στίγμα θα δίνουν στην εκπομπή πρόσωπα φρέσκα για το τηλεοπτικό κοινό αλλά άρτιοι επαγγελματίες για να μας μυήσει ο καθένας ξεχωριστά στο χώρο της μόδας, της υγιεινής ζωής , του celebrity life…

Τη διεύθυνση παραγωγής έχει αναλάβει ο Νάσος Γαλακτερός, την οργάνωση η Αντιγόνη Αναστοπούλου και στη δημοσιογραφική ομάδα είναι οι: Πάνος Ζόγκας, Τάσος Μπιμπισίδης, Φανή Πλατσατούρα και Νάνσυ Φαφούτη.

Οι ενότητες της εκπομπής περιλαμβάνουν: συνεντεύξεις (Νάνσυ Ζαμπέτογλου, Θανάσης Αναγνωστόπουλος), Αστρολογία (Γιώργος Πανόπουλος), Μαγειρική (Γιάννης Αποστολάκης), Life Coach (Μάρεα Λαουτάρη-Δεληγιάννη), Beauty (Τόνια Παπαμιχαλοπούλου), Fitness (Κρις Βάλλας), Special Features Editors (Θάλεια Γιαννακοπούλου, Βάλια Ζαμπάρα, Γιάννα Κορρέ)”.

Από αυτό το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου λοιπόν οι συντελεστές της εκπομπής θα προσπαθούν κάθε σαββατοκύριακο στις 6 το απόγευμα να συγκεντρώνουν τους τηλεθεατές στη συχνότητα του ΣΚΑΪ και να περνάνε καλά…!

 

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις