Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

«Έκοψαν» τον Μπαλούρδο!

«Έκοψαν» τον Μπαλούρδο!

Δύσκολη η φετινή σεζόν για τους τηλεοπτικούς σταθμούς με αλλαγές πριν την έναρξη… αλλά και άλλες που είναι σίγουρο ότι θα γίνουν εντός της σεζόν! Και δεν αναφέρομαι σε αλλαγές μόνο σε επίπεδο προγράμματος αλλά… γενικότερα!

Είναι σίγουρο ότι η σεζόν αυτή θα γίνει της… τηλεφρενίτιδας και δεν είναι τυχαίο που αλλαγές θα γίνουν ακόμα και στο κανάλι της «Ελλονοφρένειας», αυτό που διευθύνει… ή μάλλον διηύθυνε ο Μπαλούρδος. Κι όμως ναι! Η διοίκηση του σταθμού «έκοψε» τον Μπαλούρδο και υποβίβασε τον ήρωα της σατιρικής εκπομπής του ALPHA αναγκάζοντάς τον μάλιστα να εργαστεί παράλληλα με την άλλη… φίρμα, τον Τσολιά.

Όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου του ALPHA για τη σατιρική εκπομπή:

Η «Ελληνοφρένεια» ετοιμάζεται για την πέμπτη σεζόν της, με τα πνεύματα οξυμένα ανάμεσα σε Τσολιά και Μπαλούρδο. Η κρίση στον χώρο των Μέσων Ενημέρωσης «χτυπά» και το φανταστικό κανάλιτου Μπαλούρδου.

Με απόφαση της ιδιοκτησίας, ο Μπαλούρδος παύεται, φέτος, από τη θέση του Διευθυντή Ενημέρωσης, γεγονός που ο ίδιος δεν το αντιμετωπίζει και τόσο ψύχραιμα.

Πόσο μάλλον που τη θέση του διευθυντή αναλαμβάνει συνάδελφος από την αίθουσα σύνταξης! Οι πολιτικές του πεποιθήσεις και η πίστη του στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ κλονίζονται…

Σε αυτά τα δύο «χτυπήματα» της μοίρας έρχεται να προστεθεί η πρόσληψη του Τσολιά στο κανάλι, ως δημοσιογράφου πρώτης γραμμής. Ο Εμφύλιος είναι αναπόφευκτος.

Δυο Ελληνόπουλα, καθαρόαιμα αρσενικά, με συγκρουσιακό ταπεραμέντο, προσπαθούν να αποδείξουν την αξία τους στον δύσκολο στίβο της δημοσιογραφικής καταξίωσης.

Μέσα σε όλα αυτά, ανατρεπτικά βίντεο, καλεσμένοι στην αίθουσα σύνταξης, συναντήσεις με πρόσωπα έκπληξη, συνθέτουν και ανασυνθέτουν τα όρια της τηλεόρασης και της σάτιρας”.

Έτσι λοιπόν η καινούργια σεζόν φέρνει αλλαγές ακόμα και στο κανάλι της «Ελληνοφρένειας» που θα βγει μέσα από τη συχνότητα του ALPHA στις αρχές Νοεμβρίου και κάθε Τρίτη ο «κομμένος» Μπαλούρδος και ο προσληφθέντας Τσολιά θα… τσακώνονται σατιρίζοντας πολλά που συμβαίνουν στο τηλεοπτικό τοπίο, στην πολιτική σκηνή και γενικότερα στη χώρα μας…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις