Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Έκπληξη: Η Καίτη Γαρμπή επιστρέφει στη «Μουρμούρα»

Έκπληξη: Η Καίτη Γαρμπή επιστρέφει στη «Μουρμούρα»

Η Καίτη Γαρμπή έκανε ποδαρικό στο «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» και δεν θα την αφήσουν να φύγει. Και πολύ καλά κάνουν, αφού ο ALPHA εκείνη τη βραδιά σημείωσε πολύ υψηλές τηλεθεάσεις γράφοντας μάλιστα «πάνω» της έναν ρόλο που δικαιολογημένα εκτιμάται ότι θα προκαλέσει πολύ γέλιο… αλλά και τραγούδι, βεβαίως, βεβαίως.

Μετά την επιτυχία που σημείωσε το πρωτοχρονιάτικο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» με τους ήρωές της να συναντιούνται πρώτη φορά όλοι μαζί και να περνούν υπέροχα στο σπίτι της Καίτης Γαρμπή η διοίκηση του ALPHA αποφάσισε να… χαρίσει στους τηλεθεατές περισσότερη… Καιτάρα! Η δημοφιλής τραγουδίστρια λοιπόν θα μπει στη «Μουρμούρα» με έναν ρόλο έκπληξη, αφού αυτή τη φορά δεν θα υποδυθεί… τον εαυτό της.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου η Καίτη Γαρμπή θα υποδυθεί την καινούργια γειτόνισσα του Άγγελου (Σπύρος Χατζηαγγελάκης) και της Βέλη (Μαρία Χάνου), που… μοιάζει με την Καίτη Γαρμπή και είναι επίσης τραγουδίστρια. Μάλιστα η ομοιότητα αυτή φαίνεται να της έχει δημιουργήσει… νεύρα, αλλά θα δημιουργήσει και πολύ κωμικές καταστάσεις στα επεισόδια της αγαπημένης σειράς.   

Μετά λοιπόν την επιτυχία του πρωτοχρονιάτικου ρεβεγιόν της «Μουρμούρας» η διοίκηση του ALPHA θα δώσει στους τηλεθεατές της πετυχημένης σειράς περισσότερη… Καίτη Γαρμπή. Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου η δημοφιλής τραγουδίστρια προς το παρόν θα παίξει σε δύο επεισόδια της σειράς… χωρίς όμως να αποκλείεται να… μουρμουρίσει περισσότερο! Άλλωστε στον ALPHA ποντάρουν πολύ στη «Μουρμούρα»… και πολύ καλά κάνουν… αφού συνεχίζει να τους δικαιώνει (και) στη μάχη της τηλεθέασης…! 

Τα γυρίσματα με την Καίτη Γαρμπή θα γίνουν σύντομα αλλά μέχρι να προβληθούν τα συγκεκριμένα επεισόδια, η «Μουρμούρα» συνεχίζει από Δευτέρα έως και Τετάρτη, στις 9 το βράδυ να κρατά μέσα από τη συχνότητα του ALPHA πολύ καλή συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις