Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Εορταστικό Κανάλι για τα παιδιά

Εορταστικό Κανάλι για τα παιδιά

Κάνει πρεμιέρα μέσα στον Δεκέμβριο με σκοπό όλη την εορταστική περίοδο να κρατήσει συντροφιά στα παιδιά αλλά και σε όλη την οικογένεια με ταινίες. Και μάλιστα με πολλές ταινίες καθώς στο πρόγραμμά του εντάσσονται 80 ταινίες από τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά στούντιο του Hollywood, όπως τα Walt Disney Studios, η Paramount, η NBC/Universal κ.ά., όλα σε high definition .

Την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου λοιπόν οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα έχουν στον αποκωδικοποιητή τους ένα ακόμα κανάλι, το COSMOTE CINEMA Christmas HD που θα προβάλλει καθημερινά και σε τρεις ζώνες, δημοφιλή blockbusters, εορταστικές ταινίες και μεταγλωττισμένες παιδικές ταινίες.

Στην πρώτη ζώνη, την Time for Fantasy, καθημερινά στις 17:30, θα προβληθούν μεγάλα κινηματογραφικά blockbuster, όπως το υποψήφιο για 2 OSCAR® «Rogue One: A Star Wars Story» (15/12), το «Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος» (16/12), η sci-fi περιπέτεια «Doctor Strange» με τον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς (18/12), η μεγάλη επιτυχία της Disney, «Οζ: Μέγας και Παντοδύναμος» (26/12), καθώς και οι «Η Πεντάμορφη και το Τέρας» με την Έμα Γουάτσον (6/1), «Η Μαγεμένη» με την Έιμι Άνταμς, «E.T – Ο Εξωγήινος» του Στίβεν Σπίλμπεργκ (31/12), και πολλές ακόμα.

Μεταγλωττισμένες ταινίες κινουμένων σχεδίων θα περιέχει, καθημερινά, στις 19:30, η ζώνη Time for Joy, όπως τα εξαιρετικά «Ο Κούμπο και οι Δύο Χορδές» (18/12) και «Μπάτε Σκύλοι Αλέστε» (24/12), «Ψάχνοντας τη Ντόρι» (21/12), το βραβευμένο με OSCAR® «Ζωούπολη» (23/12), το υποψήφιο για 2 Χρυσές Σφαίρες «Τραγούδα!» (26/12), τις ταινίες «Μοάνα» (25/12) και «Το Βιβλίο της Ζούγκλας» (31/12), αλλά και άλλες κλασικές ταινίες της Walt Disney με ήρωες όπως οι Mickey Mouse και Donald Duck.

Τέλος, στη ζώνη Time for Magic, καθημερινά στις 22:30, θα προβάλλονται αγαπημένες κλασσικές όπως: «A Christmas Carol» με τον Τζιμ Κάρεϊ (1/1), «Μια Υπέροχη Ζωή» (3/1), αλλά και σε Α’ Προβολή Χριστουγεννιάτικες ταινίες, μεταξύ των οποίων είναι οι ρομαντικές κομεντί «Α Princess Christmas» (25/12), «Santa’s Secret» (27/12), «Christmas Trade» (28/12), «It’s Christmas Carol» με την Κάρι Φίσερ (30/12) κ.α.

Το κανάλι COSMOTE CINEMA Christmas HD θα είναι διαθέσιμο σε πακέτα της COSMOTE TV, αλλά και στις υπηρεσίες COSMOTE REPLAΥ TV και COSMOTE TV GO, έως και την Κυριακή 7 Ιανουαρίου ώστε τα παιδιά… κι όχι μόνο… να περάσουν καλά απολαμβάνοντας ωραίες κινηματογραφικές ταινίες!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις