Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η επίσημη ανακοίνωση για το παιχνίδι… από τα παλιά

Η επίσημη ανακοίνωση για το παιχνίδι… από τα παλιά

Έχουν ανοίξει το… χρονοντούλαπο και βγάζουν ό,τι πιστεύουν ότι θα βάλει τηλεθεατές στη συχνότητά τους. Έτσι, στο STAR βρήκαν ένα ακόμα τηλεπαιχνίδι από τα παλιά, το οποίο μάλιστα σκοπεύουν να το βάλουν στην prime time ζώνη.

Όπως λοιπόν είχαμε αναφέρει και σε παλαιότερα κείμενα στο Newsit.gr το STAR εξασφάλισε τα δικαιώματα για το «Money Drop», το τηλεπαιχνίδι που είχε ξεκινήσει να προβάλλει το MEGA τη σεζόν 2010-2011.

Με ανακοίνωση λοιπόν το κανάλι της Κηφισιάς ενημερώνει και επίσημα ότι:

«Το διάσημο παιχνίδι της EndemolShine, που αγαπήθηκε διεθνώς και έχει προβληθεί σε 56 χώρες, αποκτώντας φανατικό τηλεοπτικό κοινό και στις 5 ηπείρους, έρχεται στο Star από τη νέα τηλεοπτική σεζόν για να μοιράσει χρήματα, πολλά χρήματα!

Δύο φίλοι, δύο συνάδελφοι, ένα παντρεμένο ζευγάρι, ένα διαζευγμένο ζευγάρι, δύο γείτονες, δύο συγγενείς, δύο αδέλφια, δύο συγχωριανοί ή δύο κουμπάροι, μπορούν να αποτελέσουν ένα δυναμικό δίδυμο για να παίξουν και να κερδίσουν μέχρι 300.000 ευρώ!

Ένα συναρπαστικό παιχνίδι γνώσεων αλλά και τύχης με πολλή αγωνία και γρήγορους ρυθμούς. Στο Money Drop, οι παίκτες βοηθούν ο ένας τον άλλο με τις γνώσεις τους και ξεκινούν το παιχνίδι με 300.000 ευρώ, που μπορούν να κερδίσουν απαντώντας σωστά σε 8 απλές ερωτήσεις.

Σε κάθε ερώτηση οι παίκτες θα έχουν στη διάθεσή τους εναλλακτικές απαντήσεις και πρέπει να ποντάρουν τα χρήματά τους σε μία ή περισσότερες επιλογές, αν δεν είναι σίγουροι και θέλουν να παίξουν με ασφάλεια. Όμως πάντα πρέπει να αφήνουν μια επιλογή κενή.

Αν κάνουν σωστές επιλογές, κερδίζουν και φεύγουν από το παιχνίδι πλουσιότεροι. Αν ποντάρουν λάθος, και η  γνώση αλλά και η τύχη τούς «γυρίσουν την πλάτη», βλέπουν τα χρήματά τους να πέφτουν στην καταπακτή και να εξαφανίζονται από μπροστά τους!

Γρήγοροι ρυθμοί, ένταση και αγωνία σε ένα δυναμικό παιχνίδι, που χαρίζει μέχρι 300.000 ευρώ!».

Το «Money Drop» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα από τη συχνότητα του STAR στις αρχές Οκτωβρίου, ενώ τις επόμενες ημέρες θα «κλειδώσει» και η συμφωνία με το πρόσωπο που θα αναλάβει την παρουσίαση, αλλά και η μέρα προβολής του…! Βέβαια το ερώτημα είναι αν θα κερδίσει τους τηλεθεατές ή θα σημειώσει… drop και στον πίνακα τηλεθέασης…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις