Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Έρχεται το καινούργιο… ατού τους!

Έρχεται το καινούργιο… ατού τους!

Ποντάρουν πολλά σε αυτή και δικαιολογημένα αφού οι συντελεστές της έχουν αποδείξει την αξία τους στο τηλεοπτικό «χρηματιστήριο»! Δεν είναι λοιπόν τυχαίο που το καινούργιο «ατού» τους θα κάνει πρεμιέρα νωρίτερα από τα υπόλοιπα προγράμματα του prime time.

Ο λόγος για τη σειρά «Το τατουάζ» την καινούργια σειρά που φέρει τις υπογραφές των «Μπρουσκικών» Βάνας Δημητρίου, Ανδρέα Γεωργίου και Κούλλη Νικολάου.

Όπως πρώτα είχα γράψει στο Newsit τα στελέχη του ALPHA κατάφεραν να κλείσουν τους δημιουργούς της πετυχημένης σειράς «Μπρούσκο» και όπως μαθαίνω το αποτέλεσμα της καινούργιας δουλειάς τους, της σειράς «Το τατουάζ» τους δικαιώνει, ώστε να αποφασίσουν μάλιστα να τη ρίξουν αρκετά νωρίς στη «μάχη» της τηλεθέασης.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου το «Τατουάζ» θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου και θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη με… χορταστικά δίωρα επεισόδια, από τις 9 έως τις 11 το βράδυ. Απέναντι στη… ριαλιτομανία που έχει προκύψει κυρίως λόγω του «Survivor», τα στελέχη του σταθμού της Κάντζας συνεχίζουν να ποντάρουν στη μυθοπλασία και έτσι μετά την ανανέωση στις πετυχημένες σειρές «Το σόι σου» και «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» φέρνουν στο τηλεοπτικό τοπίο το καινούργιο τους ατού που άλλωστε… φαίνεται και από τον τίτλο «Το τΑΤΟΥάζ»!

Στο σημείο αυτό αξίζει να θυμίσω ότι στο πλαίσιο της συνεργασίας τους με τους Δημητρίου, Γεωργίου και Νικολάου είναι και η εβδομαδιαία μαύρη κωμωδία «Κόκκινο νυφικό» που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στον Οκτώβριο και να… κοκκινίσει τα μηχανάκια τηλεθέασης.

Για την ιστορία να αναφέρω ότι «Το τατουάζ» είναι μια σειρά γεμάτη έρωτα, απαγορευμένους δεσμούς αλλά και εγκλήματα πάθους, καθώς ανυποψίαστες γυναίκες βρίσκονται στο στόχαστρο ενός κατά συρροή δολοφόνου.

Τα γυρίσματα πραγματοποιούνται στην Αίγινα, τα Μετέωρα, το Λονδίνο και την Κύπρο και το σενάριο υπογράφει η Βάνα Δημητρίου, ενώ τη σκηνοθεσία ο Αντρέας Γεωργίου, ο Στάμος Τσάμης και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Εκτός από τους Γιώργο Παρτσαλάκη, Κοραλία Καράντη και Απόστολο Γκλέτσο, πρωταγωνιστούν οι: Στέφανος Μιχαήλ, Δανάη Παππά, Εβελίνα Παπούλια, Μυρτώ Αλικάκη, Χρύσα Παππά, Κατερίνα Γερονικολού, Ελίνα Ακριτίδου, Χριστίνα Χριστόφια, Νίκος Πολυδερόπουλος, Μιχάλης Λεβεντογιάννης, Έλενα Λιασίδου, Ελεονώρα Αντωνιάδου, Έλενα Πιερίδου, Ιάσονας Δαμιανός, Αλέξανδρος Πέρρος, Φανή Καμπιώτη.

Έτσι λοιπόν σε τρεις περίπου βδομάδες ο ALPHA βγάζει ένα από τα δυνατά «όπλα» του, το «Τατουάζ», με τη σιγουριά ότι θα κερδίσει τους τηλεθεατές όπως έχει κερδίσει και όσους έχουν δει τα πρώτα επεισόδια…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις