Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Καινούργια εκπομπή… στο ψήσιμο!

Καινούργια εκπομπή… στο ψήσιμο!

Προς το παρόν είναι στο… ψήσιμο αλλά με σκοπό πολύ σύντομα να «σερβιριστεί» στο τηλεοπτικό κοινό.

Ο λόγος για την καινούργια εκπομπή που ετοιμάζουν στον ΑΝΤ1 με παρουσιαστή έναν πολύ αγαπημένο και γνωστό σεφ, τον Βασίλη Καλλίδη. Μετά τη μεταγραφή του στο κανάλι του Αμαρουσίου και τη συνεργασία του με την καθημερινή ψυχαγωγική εκπομπή «Το πρωινό» ήταν θέμα χρόνου να βγει στον αέρα και δική του εκπομπή μαγειρικής. Όλα πήγαν καλά, τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει και πολύ σύντομα ο Βασίλης Καλλίδης θα μάθει στους τηλεθεατές τα μυστικά του «Street food», όπως θα είναι κι ο τίτλος της εκπομπής του.

Σε αυτή ο γνωστός σεφ θα μας ξεναγεί με την καντίνα του κυρίως σε μέρη της Αθήνας ενώ θα δίνει και οδηγίες μαγειρικής για «φαγητό του δρόμου», δηλαδή εύκολες συνταγές για ό,τι μπορείς να απολαύσεις κατά τη διάρκεια μιας βόλτας. Πολλές φορές στην καντίνα του θα είναι και φίλοι του, πρόσωπα από το χώρο του εγχώριου θεάματος που θα ετοιμάζουν μαζί του το «street food» και θα το σερβίρουν στους περαστικούς…!

Να σημειώσω ότι «street food» έχει γίνει πολύ… της μόδας και τα τελευταία χρόνια έχει… αναβαθμιστεί από «βρόμικο» όπως το αποκαλούσαν παλαιότερα περιλαμβάνοντας εδέσματα που… σου κόβουν τα πόδια! Σε πρόσφατα ταξίδια του στο εξωτερικό ο Καλλίδης διαπίστωσε την «αναβάθμιση» και τη «μόδα» και τελευταία το έχει… εκμεταλλευθεί με την εμπορική του δραστηριότητα, ενώ τώρα είπε να το κάνει και μέσα από την τηλεοπτική του συνεργασία με τον ΑΝΤ1.

Η πρεμιέρα της καινούργιας εκπομπής «Street food» είναι προγραμματισμένο να γίνει το Σάββατο 25 Νοεμβρίου και κάθε Σαββατοκύριακο, στις 7, πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού ο Βασίλης Καλλίδης θα προσπαθήσει να… μυήσει τους τηλεθεατές στα μυστικά του «φαγητού του δρόμου»…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις