Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η Καινούργιου κάνει «Οικογενειακές ιστορίες» και «Εσύ αποφασίζεις»

Η Καινούργιου κάνει «Οικογενειακές ιστορίες» και «Εσύ αποφασίζεις»

Τρεις… σε μία. Ή αυτός ο «Καφές» θα έχει μέσα του πολλά γνωστά συστατικά αλλά και νέα υλικά που θα θυμίσουν σε πολλούς άλλα… δημιουργήματα!
Μπερδευτήκατε; Να σας εξηγήσω τι εννοώ.

Τη Δευτέρα λοιπόν κάνει πρεμιέρα στο EPSILON η εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» και για δεύτερη σεζόν η Κατερίνα Καινούργιου θα είναι… κεντρικιά της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής. Μαζί της αυτή τη σεζόν θα είναι ξανά η Τζωρτζέλα Κόσιαβα, ο Μαρίνος Βυθούλκας και η Ανθή Βούλγαρη (που για λόγους υγείας θα απουσιάζει για λίγο διάστημα από την εκπομπή, αν και στην πρεμιέρα της θα είναι παρούσα και θα μιλήσει για την περιπέτεια που αντιμετωπίζει), αλλά στην ομάδα θα προστεθούν η Βάσω Μητρομάρα και η έμπειρη στο χώρο του life style Τζώρτζια Συρίχα.

Η εκπομπή, ο «Καφές» του EPSILON θα έχει ειδήσεις, ρεπορτάζ και συνεντεύξεις από το χώρο της εγχώριας και διεθνούς show biz, αλλά και κοινωνικά θέματα ενώ μέρος της εκπομπής θα αφιερώνεται στους τηλεθεατές που θέλουν να… εξομολογηθούν προσωπικές ιστορίες τους. Μόνο που φέτος η ενότητα αυτή θα είναι κάπως… διαφορετική, θυμίζοντας κάποιες άλλες τηλεοπτικές εκπομπές, ή για να ακριβολογώ σειρές.

Καθημερινά λοιπόν στην εκπομπή θα «ζωντανεύει» δραματοποιημένη και με ηθοποιούς κάποια ιστορία από αυτές που έχουν «καταθέσει» τηλεθεατές. Κάτι σαν τις «Οικογενειακές ιστορίες» δηλαδή που έκανε ο ALPHA, αλλά ελπίζω καλύτερης… αισθητικής! Ωστόσο η ενότητα αυτή, που θα έχει τον τίτλο «Διλήμματα» θα δίνει στους τηλεθεατές τη δυνατότητα να αποφασίζουν την εξέλιξή της, δίνοντας έτσι και τη δυνατότητα στον τηλεθεατή που θα την έχει «καταθέσει» να βρει τη λύση. Η ιστορία δηλαδή θα σταματά σε κάποιο σημείο και οι τηλεθεατές θα ψηφίζουν ανάμεσα σε δύο λύσεις, σε δύο φινάλε που θα έχουν γυριστεί και αυτό που επιλεγεί θα το παρακολουθήσουν στη συνέχεια της εκπομπής. Όπως γινόταν και με τη σειρά «Εσύ αποφασίζεις» που πρόβαλε πριν από χρόνια το MEGA και ελπίζω να είναι… παρόμοιας αισθητικής!

Αυτή λοιπόν η ενότητα, «Τα διλήμματα», θα είναι καθημερινά στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω», ενώ στην πρεμιέρα καλεσμένος είναι ο φιναλίστ του «Survivor» Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης.

Από την ερχόμενη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου λοιπόν η εκπομπή επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο και καθημερινά, από τις 07:45 το πρωί, η Κατερίνα Καινούργιου με την ομάδα της και με την πολύτιμη βοήθεια του αρχισυντάκτη της Θέμη Μάλλη θα προσπαθήσει ο «Καφές» της φέτος να μην βάζει… διλήμματα στους τηλεθεατές αλλά να παραμένουν στην τηλεοπτική παρέα τους…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις