Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

«Κόβεται» η εκπομπή

«Κόβεται» η εκπομπή

Αν και φαινόταν ότι ο «γάμος» δεν θα συνεχιζόταν, εντούτοις και οι δύο πλευρές τα είπαν… και τα ξαναείπαν πριν αποφασιστεί το «κόψιμο» αφού υπάρχουν όροι στο… προγαμιαίο συμβόλαιο που τους δέσμευαν!

Τελικά όμως το «ρήγμα» είχε δημιουργηθεί και έτσι αποφασίστηκε οριστικά πως το «διαζύγιο» είναι οριστικό αφού άλλωστε ο τηλεοπτικός σταθμός δεν μπορούσε να καλύψει τις επιθυμίες της άλλης πλευράς…!

Ο λόγος για την εκπομπή «Celebrity Travel» που ξεκίνησε να παρουσιάζει ο Νίκος Κοκλώνης στον ΣΚΑΪ.

Με καλεσμένους από το χώρο του εγχώριου θεάματος ο παρουσιαστής ταξίδευε σε πόλεις ξένων κρατών, σημειώνοντας υψηλές τηλεθεάσεις κυρίως λόγω της επιλογής του σταθμού να προβάλλει την εκπομπή μετά το «Survivor».

Με την ολοκλήρωση του ριάλιτι και της σεζόν η εκπομπή διακόπηκε, αλλά ήταν να ξεκινήσει ξανά την προβολή της από την επόμενη σεζόν, αφού σύμφωνα με το συμβόλαιο που είχαν υπογράψει απομένουν εννέα ακόμα επεισόδια.

Εκτός όμως από το «Celebrity Travel» ο Νίκος Κοκλώνης πρότεινε στα στελέχη του ΣΚΑΪ και μία ψυχαγωγική εκπομπή με καλεσμένους και θέματα από την εγχώρια show bizz.

Όπως φαίνεται όμως στο κανάλι του Φαλήρου δεν είχαν χρόνο στο πρόγραμμά τους αλλά ούτε και επιθυμία να βγάλουν τη συγκεκριμένη εκπομπή και έτσι υπήρξε το πρώτο… ρήγμα στο «γάμο» τους.

Άλλωστε όπως ανέφερα σε προηγούμενα κείμενα στο Newsit ο ΣΚΑΪ αποφάσισε έξι ημέρες τη βδομάδα να βγάζει την εκπομπή με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου οπότε δεν «χωρά» άλλη μεσημεριανή ψυχαγωγική εκπομπή.

Μετά λοιπόν από το «ρήγμα» που δημιουργήθηκε ξεκίνησε κύκλος επαφών μεταξύ του σταθμού και του παρουσιαστή για να δουν τι θα γίνει με τα εννέα επεισόδια που οφείλει να παραδώσει στον ΣΚΑΪ σύμφωνα με το συμβόλαιο που είχαν υπογράψει.

Σύμφωνα όμως με έγκυρες πληροφορίες μου αποφάσισαν τελικά να «χωρίσουν» ήρεμα και χωρίς να ολοκληρωθεί η συνεργασία τους με τους αρχικούς όρους, «κόβοντας» λοιπόν την εκπομπή πριν ολοκληρώσει τον αρχικά συμφωνηθέντα κύκλο της.

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφέρω ότι λόγω του «ρήγματος» που είχε δημιουργηθεί μετά την αρνητική απάντηση του ΣΚΑΪ ο παρουσιαστής έκανε επαφές με άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς και μάλιστα φαίνεται ότι είναι κοντά σε συμφωνία με τον ΑΝΤ1 για να «κλείσει» την ταξιδιωτική εκπομπή, οπότε δεν αποκλείεται την καινούργια σεζόν ο Νίκος Κοκλώνης να παρουσιάζει το «Celebrity Travel» από τη συχνότητα του σταθμού του Αμαρουσίου. Πάντως, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πηγές, μάλλον είναι δύσκολο να πείσει τα στελέχη στο σταθμό του Αμαρουσίου να βγάλει «πακέτο» και την ψυχαγωγική εκπομπή, τουλάχιστον με παραγωγή του σταθμού…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις