Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ο Άκης μπαίνει ξανά… στη τηλε-μαγειρείο

Ο Άκης μπαίνει ξανά… στη τηλε-μαγειρείο

Επιστρέφει στην κουζίνα με σκοπό να «ψήνει» τους τηλεθεατές να συντονίζονται κάθε σαββατοκύριακο στη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Ο λόγος για τον Άκη Πετρετζίκη, τον «πρώτο έλληνα Master Chef» όπως έγινε γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό, που αύριο ανοίγει το καινούργιο… τηλε-μαγειρείο του, το «Kitchen Lab» και κάθε σαββατοκύριακο, όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου

«Σε ένα πραγματικό εργαστήριο που έχει γίνει το talk of the town, δημιουργεί οικονομικές, εύκολες και φυσικά πεντανόστιμες συνταγές που θα σας λύσουν τα χέρια.

Συντονιστείτε μαζί του γιατί και εσείς από το σπίτι μπορείτε να συμμετέχετε! Χρησιμοποιήστε το hashtag #askAkis και στείλτε στα social accounts του τη δική σας ερώτηση. Στο τέλος κάθε επεισοδίου ο  Άκης θα λύνει κάθε μαγειρική απορία στο social wall της εκπομπής.

Αυτό το Σάββατο κάνουμε πρεμιέρα με “Τραγανή Πανσέτα” και “Τούρτα Σοκολάτα Καραμέλα” ενώ την Κυριακή με “Roast Beef με πουτίγκες” συνοδευόμενο από μια σάλτσα gravy και μια “Τράιφλ με μους σοκολάτας και φρούτα”.

Μετά λοιπόν από το… ατυχές τηλεπαιχνίδι μαγειρικής που παρουσίασε την περυσινή σεζόν στον ALPHA, από αύριο, το Σάββατο 21 Οκτωβρίου και κάθε Σαββατοκύριακο, στις 16:45, ο Άκης Πετρετζίκης επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο εγκαινιάζοντας το «Kitchen Lab» του και μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ θα κάνει αυτό που έχει αποδείξει ότι ξέρει καλά: να μαγειρεύει!

 

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις