Δευτέρα, 18 Μαρ.
15oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ο Σόιμπλε μιλά για το Grexit και τις συμβουλές στον Τσίπρα

Σόιμπλε

Λίγο πριν αποχωρήσει από τη θέση του Υπουργού Οικονομικών ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε μιλά για όλους και για όλα… για όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, αλλά κι όσα έγιναν στο παρασκήνιο των συναντήσεων και των διαβουλεύσεων.

Πριν από λίγες ημέρες ο Αλέξης Παπαχελάς ταξίδεψε στο Βερολίνο και συνάντησε τον άνθρωπο που χειρίστηκε την ελληνική κρίση από την αρχή της μέχρι σήμερα. Ο Σόιμπλε αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές των τελευταίων οκτώ χρόνων, ενώ μιλά και για την απόφαση εμπλοκής του ΔΝΤ στο ελληνικό ζήτημα αλλά και το παρασκήνιο της πρότασής του για το Grexit σχολιάζοντας την περίοδο διαπραγμάτευσης Βαρουφάκη.

Στην αποκλειστική συνέντευξή του στον Αλέξη Παπαχελά ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε μιλά και για όσα συνέβησαν μετά το δημοψήφισμα που έγινε στην Ελλάδα, αλλά και το τι είχε συμβουλεύσει τον Αλέξη Τσίπρα πριν γίνει πρωθυπουργός!

Την Τρίτη 24 Οκτωβρίου, στις 23:15, λοιπόν η εκπομπή «Ιστορίες» επιστρέφει στη συχνότητα του ΣΚΑΪ και θα έχει ενδιαφέρον να ακούσουμε την ιστορία του πρώην υπουργού της Γερμανίας…!

 

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις