Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Οι μηχανές πιάνουν δουλειά στο νέο «σπιτικό» του!

ΣΚΑΙ

Σε λίγο καιρό θα μας καλησπερίσει… επίσημα από την καινούργια τηλεοπτική στέγη, τον ΣΚΑΪ.

Όπως πρώτα είχα αναφέρει μέσα από το Newsit η συνεργασία του Σπύρου Παπαδόπουλου με τον ALPHA ολοκληρώθηκε την περυσινή σεζόν και φέτος η εκπομπή του «Στην υγειά μας ρε παιδιά» θα βγαίνει από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Την Παρασκευή μάλιστα γυρίστηκε το τρέιλερ το οποίο θα ξεκινήσει να προβάλλεται σύντομα από το κανάλι του Φαλήρου, ενώ μπορείτε να πάρετε μία ιδέα από τις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε από το γύρισμα.

Ωστόσο οι κάμερες δεν έπιασαν δουλειά μόνο για το τρέιλερ αλλά από σήμερα ξεκινούν να δουλεύουν στο φουλ καθώς θα γίνει το πρώτο γύρισμα της εκπομπής για τον ΣΚΑΪ κι η οποία θα είναι αφιερωμένη σε έναν πολύ… πολύ… πολύ σπουδαίο και αγαπημένο ερμηνευτή που δυστυχώς δεν είναι πλέον ανάμεσά μας!

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου η πρώτη εκπομπή θα είναι αφιερωμένη στον Δημήτρη Μητροπάνο με τραγούδια που έχει ερμηνεύσει και έχει αφήσει «κληρονομιά».

Σύντομα λοιπόν θα αρχίσει να προβάλλεται το τρέιλερ της εκπομπής, ενώ ο Σπύρος Παπαδόπουλος θα πει το πρώτο «Στην υγειά μας ρε παιδιά» από το νέο του «σπιτικό», τον ΣΚΑΪ, το Σάββατο 14 Οκτωβρίου…!

 

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις