Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ουδέν… secret υπό τον ήλιο! #Melfie

Ουδέν… secret υπό τον ήλιο! #Melfie

Τα κρύβουν… ή μάλλον προσπαθούν να τα κρύψουν…! Αλλά τελικά ισχύει το «ουδέν… secret υπό τον ήλιο…»!

Να φέρουμε λοιπόν κάποια στο φως της δημοσιότητας…!

Secret 1: Δευτέρα κάνει πρεμιέρα το «Nomads» στον ΑΝΤ1. Την ίδια Δευτέρα, το απόγευμα, ο ΣΚΑΪ αποφάσισε να κάνει παρουσίαση προγράμματός του σε διαφημιστές και δημοσιογράφους που καλύπτουν το τηλεοπτικό ρεπορτάζ. Να το έκαναν τουλάχιστον στην Τουρκία θα το καταλαβαίναμε για την… τυχαία επιλογή της ημέρας! Άλλωστε δεν είναι… secret ότι οι αποφάσεις για το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος λαμβάνονται εκεί…! Το… secret είναι το «για πόσο»…!

Secret 2: περικοπές σε μισθούς προανήγγειλε το στέλεχος του τηλεοπτικού σταθμού ότι θα γίνουν πολύ σύντομα. «Θα προστατεύσω τα χρήματα της επιχείρησης», είπε λίγο πριν κλείσει την πόρτα του γραφείου. Όχι, δεν την έκλεισε για να μην ενοχλήσουν οι υφιστάμενοι ζητώντας λεπτομέρειες πότε και πόσο θα είναι το «μαχαίρι», αλλά για να μην… ματιάσουν τις αλλαγές που κάνει σε αυτό. Αλλά αυτός ο κόκκινος νεοαποκτηθείς καναπές… βγάζει μάτι! Και λέγεται ότι ήταν δώρο από τον προηγούμενο εργοδότη του στελέχους και τον πήρε ως… αναμνηστικό!

Secret 3: πολλοί… πάρα πολλοί… μα πάρα πάρα πολλοί κυκλοφορούν… secret ότι θα επανδρώσουν το καινούργιο πρόγραμμα που «χτίζει» ο Ιβάν Σαββίδης στο Epsilon. Είτε εμπρός από τις κάμερες… είτε πίσω από τα γραφεία. Οι μισοί από αυτούς να πάνε το κανάλι θα πρέπει να έχει 30ωρο καθημερινό πρόγραμμα και διοίκηση μεγέθους… πολυεθνικής. Η αλήθεια είναι ότι προεργασίες και επαφές γίνονται εντελώς… secret αλλά όχι μόνο στην Αθήνα… κι όχι στα ελληνικά!

Secret 4: Να δείτε που έτσι όπως πάει το «Survival Secret» θα γίνει όντως… secret! «Σςςςς, μην το πεις, αλλά εγώ ήμουν που το είδα χθες…! Το είδα… μόνο…! Δεν άκουγα… έχανα τα μισά από όσα έλεγαν…! Αλλά το είδα…!». Τι…: Νομίζετε ότι είναι υπερβολικό; Οι τηλεθεάσεις του ριάλιτι ακολουθούν την τακτική διαγωνιζομένων σε αθλήματα. Το ριάλιτι αγωνίζεται στη «μάχη» της τηλεθέασης… έρποντας. Και γιατί να το δεις… όταν είναι «κοινό secret» ότι τα μισά που λέγονται δεν ακούγονται; Εδώ που τα λέμε ίσως αυτό είναι για το καλό… των τηλεθεατών! Πάντως μεταξύ μας… εντελώς secret… κάποιοι υποστηρίζουν ότι η Κουρούτα θα αδειάσει νωρίτερα…!

Secret 5: μέσα στον Οκτώβριο θέλουν να βγάλουν το «Money drop» στο STAR, αλλά η Βίκυ Σταυροπούλου που θέλουν να αναλάβει την παρουσίαση συνεχίζει να αρνείται λόγω των υπόλοιπων επαγγελματικών υποχρεώσεών της. Βέβαια στο κανάλι της Κηφισιάς έκαναν την… καβάντζα τους και είδαν… secret πρόσωπο που αν η Σταυροπούλου συνεχίσει να τους… σταυρώνει τότε η παρουσίαση θα πέσει στη δική του… καμπούρα. Ε, δεν είναι… secret ότι κι ο ίδιος θέλει να μπει ξανά στην τηλεοπτική… κοινωνία! Έστω και μέσα από την ψυχαγωγία…!

Τελικά δεν είναι… secret ότι την τηλεόραση πολλοί –έκαναν ότι- εμίσησαν, αλλά τη δόξα της ουδείς…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις