Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

ΣΚΑΪ: Ολημερίς το χτίζουνε… το βράδυ το γκρεμίζουν! #Part 2

ΣΚΑΪ: Ολημερίς το χτίζουνε… το βράδυ το γκρεμίζουν! #Part 2

Εντάξει… το ότι κάτι περίεργο συμβαίνει στο κανάλι του Φαλήρου, δεν χρειάζεται να το αναφέρω ξανά.

Ο ΣΚΑΪ που την προηγούμενη σεζόν κατάφερε να βρεθεί στην κορυφή της τηλεθέασης και να αναγκάσει άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς να τον ακολουθήσουν σε στρατηγική και επιλογές προγράμματος, λίγο πριν την έναρξη της φετινής σεζόν «χτίζει» το πρόγραμμά του τη μία μέρα αλλά την επόμενη… το γκρεμίζει.

Όπως είχα αναφέρει και σε προηγούμενο κείμενο του Newsit.gr αν κι είχαν εδώ και μήνες κλείσει συμφωνία για καθημερινή infotainment εκπομπή με την Ελεονώρα Μελέτη τελικά κάποιοι από το σταθμό αθέτησαν τη συμφωνία αποφασίζοντας ότι θα παρουσιάσει ψυχαγωγική εκπομπή η Ντορέττα Παπαδημητρίου. Αυτό όμως μέχρι… ψες, καθώς η διοίκηση τον τελευταίο καιρό συνεχίζει να λειτουργεί με την τακτική «ολημερίς το χτίζουνε… το βράδυ το γκρεμίζουν»!

Έτσι λοιπόν, το πρωινό της 30ης Αυγούστου 2017 οι αποφάσεις στο κανάλι του Φαλήρου, έχουν ως εξής:

-Καθημερινή ψυχαγωγική εκπομπή με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου… γιοκ! Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου η εκπομπή θα βγαίνει… αν τελικά βγει, τα σαββατοκύριακα, μάλλον προς το μεσημεράκι…!

My style rocks», το καινούργιο ριάλιτι μόδας που είχαν αποφασίσει να το βγάζουν δύο ώρες καθημερινά τελικά θα είναι τρίωρης καθημερινής διάρκειας.

Rodeo»: η σατιρική εκπομπή με τον Βαγγέλη Περρή και την Αθηναΐδα Νέγκα μετακομίζει στην απογευματινή ζώνη και γίνεται lead in στο βραδινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

-Την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων αναλαμβάνει η Εύα Αντωνοπούλου, αφού η Σία Κοσιώνη θα απουσιάσει από το πόστο της λόγω εγκυμοσύνης.

-Η εκπομπή της Άννας Μπουσδούκου πήρε το «πράσινο» φως, αλλά θα αποκτήσει πιο infotainment θεματολογία.

-Γενικά στον ενημερωτικό τομέα σημειώνονται αρκετές αλλαγές στις ομάδες με κόσμο να πηγαίνει… και να φεύγει…!

-Η επιτροπή του «Voice» παραμένει η ίδια, αφού εκεί τουλάχιστον δεν μπορεί η διοίκηση να παρέμβει καθώς για αυτό αποφασίζει και… ανακοινώνει ο τούρκος παραγωγός, Acun Ilicali και δεν αφήνει περιθώρια για να του πειράξουν τα δικά του «γιοφύρια»!

Αυτές είναι λοιπόν οι αποφάσεις του ΣΚΑΪ μέχρι την ώρα που… πληκτρολογούνται αυτές οι γραμμές. Γιατί είναι σίγουρο πως θα ακολουθήσουν κι άλλα «γκρεμίσματα», αφού είναι φανερό ότι κάποιοι στο κανάλι του Φαλήρου είτε δεν θέλουν… είτε δεν γνωρίζουν τι να κάνουν για να διατηρήσουν την περυσινή επιτυχία τους…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις