Δευτέρα, 18 Μαρ.
14oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Το STAR… βάζει τα καινούργια!

Star

Νέο λογότυπο για νέο… air look για το κανάλι της Κηφισιάς που από σήμερα ξεκινά κάποιες από τις εκπομπές του καλωσορίζοντας την καινούργια σεζόν.

Από σήμερα λοιπόν το STAR… φορά τα καινούργια του και όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου: «Ξεκινάμε τη νέα τηλεοπτική σεζόν με νέο λογότυπο.

Φιλικό, σύγχρονο και δυναμικό, το Star ανανεώνεται σε επίπεδο εικόνας αλλά και προγράμματος.

Νέα ξεχωριστά IDs απογειώνουν την τηλεοπτική αισθητική και διάθεση!

Ζωντανά, αισιόδοξα, μοντέρνα, ανατρεπτικά… συνοδεύουν το νέο, πολύπλευρο πρόγραμμα του Star.

Αυθεντική ψυχαγωγία, αντικειμενική και σφαιρική ενημέρωση, καθημερινή πλατφόρμα για διάλογο, ξεχωριστές ανθρώπινες ιστορίες, αισιοδοξία, χιούμορ, σάτιρα, παιχνίδι είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά του ανανεωμένου προγράμματος.

Star

Το ανανεωμένο λογότυπο StarNews και τα νέα γραφικά για τα δελτία ειδήσεων ολοκληρώνουν, τη νέα, δυναμική εικόνα του σταθμού.

Τα Σαββατοκύριακα γίνονται φανταstarικά μόνο με τη Starland!

Οι μικροί μας φίλοι και φέτος θα περάσουν φανταstarικά με την πιο πλούσια και ανανεωμένη παιδική ζώνη στην ελληνική τηλεόραση.

Η Starland τους ταξιδεύει σε παραμυθένιους κόσμους επικοινωνώντας τις αξίες της αγάπης, τη φιλίας και της συνεργασίας.

Let’s star… Δευτέρα 25/09/2017

Όλα ξεκινούν στο Star»!

Εκτός λοιπόν από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων με την Πόπη Τσαπανίδου σήμερα επιστρέφει το ριάλιτι μόδας «Shopping Star» αλλά και ο «Τροχός της τύχης», δύο από τα δυνατά «όπλα» του σταθμού στη «μάχη» της τηλεθέασης, τα οποία όμως φέτος έχουν ακόμα πιο σκληρό ανταγωνισμό…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις