Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Στην τελική ευθεία ο Γιώργος Λιάγκας

Γιώργος Λιάγκας

Πολλά έχουν γραφτεί και πολλά περισσότερα έχουν ειπωθεί για το καινούργιο τηλεοπτικό βήμα του Γιώργου Λιάγκα. Η αλήθεια είναι ότι αυτό το «βήμα», το late night talk show, είναι κάτι που ο ίδιος ο παρουσιαστής επιθυμούσε πολύ καιρό να κάνει και για αυτό και το έχει πάρει όλο πάνω του…!

Μετά λοιπόν από πάαααααρα πολλές συναντήσεις που έκανε έχει κλείσει με τα δύο πρόσωπα που θα είναι μαζί του στην εκπομπή.

Οριστικό λοιπόν είναι ότι δίπλα του θα είναι ξανά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αλλά και η Αφροδίτη Γραμμέλη, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κλείσει η συμφωνία και με μία ακόμα γυναίκα.

Τώρα όσον αφορά για… σκετσάκια και λοιπά που έχουν γραφτεί ότι θα κάνει στην εκπομπή, για να ηρεμήσετε και να μην τρομάξετε από το… κακό ότι ο Λιάγκας θα θελήσει να δείξει και υποκριτικό ταλέντο, όλα αυτά –ευτυχώς!- ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας ορισμένων.

Ναι μεν μαζί με τους συνεργάτες του θα σχολιάζουν την επικαιρότητα αλλά δεν θα την κάνουν και… σκετσάκια αλά «Αρβύλα», γνωρίζοντας πού μπορεί να φτάσει ο καθένας.

Κι η αλήθεια είναι ότι το «ατού» του Λιάγκα είναι οι …κομάντο-συνεντεύξειςς, αυτές που ρωτά τον καλεσμένο του κι άλλα πράγματα εκτός από το «πόσο ωραία περνάτε στα καμαρίνια;», «πώς πάει η δουλειά;», «λένε για σένα ότι… που εγώ δεν το δέχομαι… αλλά πρέπει να στο ρωτήσω», ερωτήσεις που έχουμε παρακολουθήσει να γίνονται σε άλλα –ας τα πούμε!- talk show.

Βέβαια ευχής έργο να υπάρχει… μέτρο, γιατί ορισμένες φορές η… κομαντο-διάθεσή του τον παρασύρει προκειμένου να δει το όνομά του να «παίζει» και να σχολιάζεται, αλλά τουλάχιστον κάνει πιο ενδιαφέρουσες κουβέντες από άλλες που έχουμε δει σε άλλα late night show.

Η εκπομπή, το «Late Night με τον Γιώργο Λιάγκα» είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στις αρχές Οκτωβρίου και δύο φορές τη βδομάδα, κάπου κοντά στα μεσάνυχτα, θα καλωσορίζει τους τηλεθεατές στη συχνότητα του ΑΝΤ1 ελπίζοντας ότι θα τους κάνει να ξενυχτούν για μιάμιση ώρα…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις