Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Με συνταγές από το «Σπίτι»

Με συνταγές από το «Σπίτι»

Βρίσκεται στην ελληνική τηλεόραση περισσότερο από δέκα χρόνια ενώ έχει κάνει εκπομπές με επιτυχία και στη γαλλική.

Αυτή τη φορά η Ντίνα Νικολάου επιστρέφει στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο με συνταγές «Made @ Home» και κάθε Σάββατο μεσημέρι θα προσπαθεί να «ψήσει» τους τηλεθεατές να συντονιστούν στη συχνότητα του ALPHA.

Όπως μάλιστα αναφέρει και το σχετικό δελτίο Τύπου:
«Αλμυρές και γλυκές. Πικάντικες και απαλές. Τραγανές και κρεμώδεις. Γνήσιες γεύσεις από… «σπίτι» έρχονται στο πιάτο μας.
Από το Σάββατο 25 Νοεμβρίου και κάθε Σάββατο, στις 15:50, η Ντίνα Νικολάου
θα μοιράζεται μαζί μας γευστικές προτάσεις και γαστρονομικές εμπειρίες. Στην πρώτη εκπομπή, η Chef, παρουσιάζει συνταγές μαγειρικής για έντονους ρυθμούς και μας προτείνει γρήγορες και νόστιμες λύσεις.
Η Ντίνα Νικολάου, εντός κουζίνας, ετοιμάζει εύκολα και απολαυστικά πιάτα που μπορούν να ετοιμαστούν στο άψε σβήσε και αποτελούν ιδανική πρόταση για το γραφείο: μεσογειακές πένες με καπνιστό τόνο, κοκκινιστό κοτόπουλο με ριζότο, τραγανά πιτάκια με κολοκύθα, κινόα & μοτσαρέλα και αφράτη κρέμα με βύσσινο στο ποτήρι.
Εκτός κουζίνας, συναντά τον αγαπημένο της φίλο Ηλία Μαμαλάκη και ανακαλύπτουν ένα σημείο της πόλης, με σπιτικό φαγητό της μαμάς. Λίγο αργότερα, παρέα με τον δημοσιογράφο Χρήστο Νέζο πηγαίνουν σε έναν γευστικό σταθμό στην καρδιά της Αθήνας, με ισορροπημένα γεύματα για τις περιπτώσεις όπου δεν προλαβαίνουμε να μπούμε σε μαγειρική δράση».


Από το επόμενο Σάββατο 25 Νοεμβρίου και κάθε Σάββατο, στις 15:50, η Ντίνα Νικολάου θα παρουσιάζει εύκολες συνταγές «Made @ Home» μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, που μπορεί να εκτελέσει ακόμα και ο πιο αδαής…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις