Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Την… επιστρατεύουν για εορταστικά show

Την… επιστρατεύουν για εορταστικά show

Σε εορταστικό ρυθμό τα τηλεοπτικά κανάλια καθώς προγραμματίζουν τι θα βγάλουν τις επόμενες ημέρες, ιδιαίτερα τις παραμονές και ανήμερα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Στο κανάλι της Κάντζας λοιπόν αποφάσισαν να… επιστρατεύσουν ένα από τα πιο αγαπητά και ταλαντούχα πρόσωπα που έχουν στο δυναμικό τους. Ο λόγος για τη Σμαράγδα Καρύδη που παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς θα παίξει «Νότα Μία» με πολλά και γνωστά πρόσωπα από το χώρο του εγχώριου θεάματος με σκοπό να κάνουν τους τηλεθεατές να περάσουν καλά αλλά και να βοηθήσουν με τα χρήματα που θα κερδίσουν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Παραμονή Χριστουγέννων λοιπόν, αλλά και της πρωτοχρονιάς η ηθοποιός θα υποδεχτεί στο πλατό του τηλεπαιχνιδιού πολλά γνωστά πρόσωπα που θα… ανταγωνιστούν μεταξύ τους αλλά και θα τραγουδήσουν, ώστε οι τηλεθεατές και να γελάσουν, αλλά και να περάσουν καλά.

Τα γυρίσματα θα γίνουν μέσα στις επόμενες ημέρες κι επιθυμία των στελεχών του ALPHA είναι το τηλεπαιχνίδι με οικοδέσποινα τη Σμαράγδα Καρύδη να είναι στον αέρα και στην αλλαγή της χρονιάς για να προσφέρουν στους τηλεθεατές γέλιο, τραγούδι και ευχάριστη διάθεση, γνωρίζοντας ότι η ηθοποιός θα κάνει πολλούς να επιλέξουν τη συχνότητα του σταθμού της Κάντζας για τη διασκέδασή τους…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις