Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Τραγουδάνε για την «Κιβωτό του Κόσμου»

Τραγουδάνε για την «Κιβωτό του Κόσμου»

Ήταν πριν από είκοσι περίπου χρόνια όταν ο πατέρας Αντώνης Παπανικολάου αποφάσισε να δημιουργήσει τον Εθελοντικό, Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού «Κιβωτός του Κόσμου» με στόχο να βγάλει όσα περισσότερα παιδιά μπορούσε από τη φτώχεια και την εγκατάλειψη και να τους προσφέρει τη δυνατότητα «να σταθούν στα πόδια τους».

Όλα αυτά τα χρόνια στο πλευρό της «Κιβωτού» συνοδοιπόροι της αρκετοί εθελοντές, απλοί πολίτες αλλά και πρόσωπα από το εγχώριο χώρο του θεάματος, που μακριά από τα «φώτα της δημοσιότητας» βοηθούν όσο μπορούν… όπως μπορούν… καταφέρνοντας να επιτευχθεί ο στόχος της.

Λίγες ημέρες πριν από τις γιορτές φίλοι της «Κιβωτού» ενώνουν τις δυνάμεις τους… τις φωνές τους… και λένε «Στην υγειά σας ρε παιδιά», σκοπεύοντας να βοηθήσουν τα παιδιά της Οργάνωσης.

Στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου λοιπόν, στον ΣΚΑΪ, καλεσμένοι είναι ο Πάνος Μουζουράκης με την «ψυχή» της Οργάνωσης, τον πατέρα Αντώνιο και με πολλούς φίλους τους με σκοπό να αναδείξουν και να βοηθήσουν το έργο της «Κιβωτού».

Οι Έλενα Παπαρίζου, Νατάσσα Μποφίλιου, Κωστής Μαραβέγιας, Μαρία Σολωμού, Δημήτρης Βραχνός (διευθυντής του ρ/σ  ΜΕΛΩΔΙΑ), Μαρίζα Ρίζου, Μιχάλης Παούρης (ο σολίστας μπουζουκιού), Λευτέρης Ελευθερίου, Μανώλης Φάμελλος, Δημήτρης Κουρούμπαλης, Φιόνα Γεωργιάδη, Σπύρος Γραμμένος, Άκης Δείξιμος, Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, Γιώργος Μυλωνάς, Απόστολος Βαλαρούτσος, Μυρτώ Ναούμ, Αργύρης Παυλίδης, Γιώργος Καρτάλος, Κωνσταντίνα Πάλλα, Μαργκώ  Ενεπεκίδη και Άννα Κακολύρη, είναι η παρέα της εκπομπής που τους ενώνει ένας κοινός σκοπός και με επίκεντρο αγαπημένα τραγούδια, χαρίζουν μια ιδιαίτερη βραδιά, με την αγάπη, το χιούμορ και τη συγκίνηση να κυριαρχούν.

Από τις πιο συγκινητικές στιγμές της εκπομπής όταν τα παιδιά από τη χορωδία της Οργάνωσης τραγουδούν το «Φίλα με ακόμα» με τον Πάνο Μουζουράκη και το «Την πόρτα ανοίγω το βράδυ» με τον πατέρα Αντώνιο.

Αύριο, το Σάββατο, στις 9 το βράδυ, λοιπόν η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» πλημμυρίζει και πάλι τραγούδια αλλά και πολλή αγάπη…!

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις