Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η Τσαπανίδου αποφεύγει τη Μενεγάκη

Η Τσαπανίδου αποφεύγει τη Μενεγάκη

«Φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη», λέει η λαϊκή ρήση. Κι αυτή την περίοδο η φράση αυτή… φοριέται πολύ στο τηλεοπτικό τοπίο.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση φαίνεται να ισχύει για το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του STAR που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα την καινούργια σεζόν στο κανάλι της Κηφισιάς με παρουσιάστρια την Πόπη Τσαπανίδου.

Αν και όλα στο σταθμό είναι ακόμα υπό εξέταση θεωρείται οριστικό –και δικαιολογημένο- το «κόψιμο» της εκπομπής «Live U» ενώ η Τσαπανίδου παραμένει στο δυναμικό του αναλαμβάνοντας την παρουσίαση μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων.

Ενώ λοιπόν τα στελέχη του σταθμού σκόπευαν το δελτίο αυτό να βγαίνει στον αέρα στις δύο το μεσημέρι λέγεται ότι η Τσαπανίδου ζήτησε και κατάφερε να βρίσκεται μπροστά από τις κάμερες στις τρεις, ώστε να έχει αποχωρήσει από το τηλεοπτικό τοπίο η Ελένη Μενεγάκη, αφού φέτος θα κάνει δίωρη την «Ελένη» της.

Βέβαια ο λόγος που η Πόπη αποφεύγει την Ελένη δεν είναι… προσωπικός, αλλά γνωρίζοντας ότι όλο και κάποιους τηλεθεατές θα της πάρει, ιδιαίτερα τη δεύτερη ώρα με τις συνεντεύξεις της, οπότε είναι καλύτερο να αποφύγει να κοντραριστεί μαζί της στη «μάχη» για την τηλεθέαση.

Έτσι αν και ορισμένα στελέχη του σταθμού λέγεται να διαφωνούν με αυτή τη ροή προγράμματος φαίνεται ότι η άποψη της Τσαπανίδου θα υπερισχύσει, καθώς εξυπηρετεί και τις βάρδιες των συνεργείων που θα δουλεύουν στο σταθμό.

Βέβαια είπα… όλα ακόμα στο STAR είναι υπό έλεγχο και μελέτη, αλλά τουλάχιστον είναι σίγουρο ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση «Φοβάται η Πόπη το Λενιώ και το Λενιώ…. Γενικότερα»….!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις