Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

20χρονη φοιτήτρια καταγγέλει: Οδηγός ταξί προσπάθησε να με βιάσει – Πως κατάφερε να ξεφύγει

20χρονη φοιτήτρια καταγγέλει: Οδηγός ταξί προσπάθησε να με βιάσει – Πως κατάφερε να ξεφύγει

«Κλείδωσε την πόρτα και μου επιτέθηκε προσπαθώντας να με βιάσει». Σοκ και ανατριχίλα προκαλεί η περιγραφή της 20χρονης κοπέλας η οποία τα μεσάνυχτα της περασμένης Τρίτης, γλίτωσε την τελευταία στιγμή όπως κατήγγειλε η ίδια από τις αρρωστημένες διαθέσεις ενός 40χρονου οδηγού ταξί.

Η νεαρή κοπέλα που για πέντε ολόκληρα λεπτά βίωσε τον τρόμο και την αγωνία, βρήκε τη δύναμη να αντισταθεί στον άνθρωπο στον άνθρωπο που προσπάθησε να τη βιάσει, ενώ ταυτόχρονα κατήγγειλε και το περιστατικό στις αστυνομικές αρχές.

Σύμφωνα με τα όσα περιγράφει η 20χρονη κοπέλα επιβιβάστηκε στο συγκεκριμένο ταξί κοντά στην πλατεία των Εξαρχείων, ζητώντας από τον ταξιτζή να την πάει σπίτι της.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής όμως διαπίστωσε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, αφού ο οδηγός του οχήματος δεν ακολούθησε το σωστό δρομολόγιο.

Η 20χρονη θέλοντας να μοιραστεί την προσωπική της περιπέτεια, αλλά και να προστάτεψει κι άλλες κοπέλες που τυχόν επιβιβαστούν στο συγκεκριμένο όχημα, με ανάρτηση της στο προφίλ της στο Facebook αναφέρει τα εξής:

Απόπειρα βιασμού σε ταξί

Σήμερα στις 12:00 το βράδυ ακριβώς πήγα να πάρω ταξί από την πλατεία Εξαρχείων όπου ένας ταξιτζής με είδε και με ακολούθησε ως την Στουρνάρη όπου και μπήκα. Στα μισά της διαδρομής άρχισε να μου λέει διαφορά για την εμφάνιση μου και με πίεζε να τον ακολουθήσω μαζί του να πάμε βόλτα κτλ. Ενώ του είχα πει να με αφήσει επι της Πατησίων στις φοιτητικές εστίες, εκείνος έστριψε σε ένα στενό σχετικά έρημο. Κλείδωσε το αυτοκίνητο και μου επιτέθηκε λεκτικά και σωματικά προσπαθώντας να με βιάσει. Εγώ φώναζα και τον παρακάλαγα να με αφήσει ώσπου πέρασε μια παρέα ανθρώπων και κοίταξαν προς το μέρος μου με αποτέλεσμα ο ταξιτζής να ξεκλειδώσει και να φύγω τρέχοντας. Μπαίνοντας στην πολυκατοικία τον είδα σταματημένο μπροστά στην πόρτα.

Μάλιστα η κοπέλα  περιγράφει και τον παρολίγον βιαστή της αναφέροντας ότι δεν ήταν πολύ ψηλός, ανοιχτόχρωμος, μιλούσε σπαστά ελληνικά, είχε κοντά μαλλιά και στρογγυλό πρόσωπο. Η ηλικία του άνδρα ήταν γύρω στα 40 ενώ φορούσε μπλε μάσκα.

Αν και η κοπέλα δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα στοιχεία της πινακίδας του οχήματος, ωστόσο οι αστυνομικές αρχές από τη στιγμή που τους γνωστοποίησε το περιστατικό έχουν εξαπολύσει ένα ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις