Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

16.000 έφηβοι πήραν μέρος στο Coca-Cola Cup!

Οι συμμετέχοντες αναμετρήθηκαν μεταξύ τους και τα έδωσαν όλα για την μπάλα
Οι συμμετέχοντες αναμετρήθηκαν μεταξύ τους και τα έδωσαν όλα για την μπάλα

Στο μεγαλύτερο εφηβικό τουρνουά ποδοσφαίρου 5×5 έχει αναδειχτεί τα τελευταία 5 χρόνια το Coca-Cola Cup, προάγοντας τη σημασία του αθλητισμού και ενθαρρύνοντας την υιοθέτηση ενός πιο ενεργού τρόπου ζωής από τους νέους.

Η σημαντική πρωτοβουλία της Coca-Cola γνωρίζει μεγάλη ανταπόκριση, με 16.000 νέους να τα δίνουν όλα για τη… φανέλα στο φετινό Coca-Cola Cup. Τα τοπικά γήπεδα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας γέμισαν από κόσμο που απόλαυσε τη δράση και επιβράβευσε με το χειροκρότημά του τους νεαρούς αθλητές.

Σε μια εποχή που η τεχνολογία αιχμαλωτίζει όλο και περισσότερο την προσοχή μας, είναι σημαντικό να βλέπουμε πως οι νέοι επιλέγουν την άθληση και αναζητούν ευκαιρίες για να βάλουν την κίνηση στη ζωή τους, χωρίς να λείπει, φυσικά, η διασκέδαση παρέα με τους φίλους τους!

Οι φετινοί νικητές του Coca-Cola Cup

Το Coca-Cola Cup παίζει μπάλα στην Ελλάδα από το 2011 και μέχρι σήμερα έχουν πάρει μέρος περισσότεροι από 53.000 έφηβοι από 18 πόλεις της Ελλάδας, απολαμβάνοντας όλοι μαζί το αγαπημένο τους άθλημα παρέα με μια παγωμένη Coca-Cola.

H απονομή των μεταλλίων στις νικητήριες ομάδες

Η συμμετοχή φέτος ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, με χιλιάδες εφήβους να γεμίζουν τα γήπεδα, ενθουσιάζοντας κοινό και συμπαίκτες. Σε όλη τη διάρκεια του τουρνουά, η adidas βρισκόταν εκεί, επιβραβεύοντας τους συμμετέχοντες με πλούσια δώρα, ενώ οι λάτρεις του ποδοσφαίρου είχαν την ευκαιρία να ζήσουν τον παλμό των αγώνων μέσα από τα αθλητικά κανάλια της NOVA (Novasports).

Μείνετε συντονισμένοι γιατί το κορυφαίο εφηβικό τουρνουά ποδοσφαίρου 5×5 επιστρέφει το φθινόπωρο για να μας υπενθυμίσει πως η άθληση και η διασκέδαση πάνε μαζί!

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο http://www.grassroots.gr/ ή επισκεφθείτε τη σελίδα του Coca-Cola Cup στο Facebook https://www.facebook.com/CopaCocaCola.gr/?fref=ts

Μπες στη δράση
#olampala #CocaCola

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε