Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Nikos' Blog

Αυτοεξευτελίζονται χαμένοι στο αδιέξοδο τους

Είναι πραγματικά εξοργιστικό αυτό που κάνουν το τελευταίο διάστημα τα κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

Είναι πραγματικά εξοργιστικό αυτό που κάνουν το τελευταίο διάστημα τα κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Όσο αισθάνονται ότι πλησιάζει η ώρα για τη μάχη της διαδοχής επιδίδονται σε έναν αγώνα για το ποιός θα καταδικάσει με τον πιο έντονο τρόπο το μνημόνιο!

Μόνο μέσα στο τελευταίο 24ωρο το έκανε ο υπουργός Ανάπτυξης Μ. Χρυσοχοίδης μιλώντας στην τηλεόραση του Σκάι και ο Ε. Βενιζέλος σε δημόσια ομιλία του.

Και οι δύο υπουργοί του οικονομικού επιτελείου που είναι και υποψήφιοι διάδοχοι του Γ. Παπανδρέου καταδίκασαν ανοιχτά το μνημόνιο που οι ίδιοι ως υπουργοί υπέγραψαν, ψήφισαν και υλοποίησαν! Ενάμιση χρόνο μετά την εφαρμογή του και αφού η χώρα έχει βυθιστεί στην ύφεση συνειδητοποίησαν ότι έκαναν λάθος. Άρα θα πρέπει να πληρώσουν και το ανάλογο τίμημα. Γιατί δεν μπορεί αυτοί που συνέργησαν σε ένα τέτοιο εθνικό σφάλμα να ζητούν τώρα να μας σώσουν από ότι μας προκάλεσαν!

Και τελικά κορυφαίοι υπουργοί εμφανίζονται σήμερα να λένε αυτά που λέει εδώ και καιρό ο πρόεδρος της ΝΔ Α. Σαμαράς. Αλλά όταν τα έλεγε ,εκείνοι τον κατηγορούσαν ως λαικιστή!

Είναι προφανές ότι το ΠΑΣΟΚ βυθίζεται σε μια δίνη που πολύ δύσκολα δε θα το οδηγήσει στη διάσπαση.

Τα στελέχη του σε προφανές αδιέξοδο από τα αποτελέσματα της πολιτικής τους δεν έχουν άλλη διέξοδο από την αλληλοεξόντωση ,έστω κι αν αυτή προϋποθέτει τον αυτοεξευτελισμό τους.

Πρόκειται για την έσχατη έκφραση αδιεξόδου που αν συνεχιστεί θα προκαλέσει την απόρριψη ακόμα και από το 13% που τους έχει απομείνει…

Nikos’ blogposts Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε