Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Nikos' Blog

Αλλάζουν όλα

Το κλίμα γύρω από την ελληνική οικονομία είναι δραματικό…

Το κλίμα γύρω από την ελληνική οικονομία είναι δραματικό, όπως δραματική είναι και η κατάστασή της. Μέρες τώρα έχουμε γίνει έρμαιο των ανά τον πλανήτη κερδοσκόπων, αλλά και το μαύρο πρόβατο της Ευρωπαϊκής Ένωσης προς παραδειγματισμό των υπολοίπων, πχ Ισπανία, Ιρλανδία κλπ.

Το κλίμα στην αγορά, που ο ίδιος ο πρωθυπουργός έλεγε προεκλογικά πόσο είναι σημαντικό, έχει γίνει το χειρότερο δυνατό. Και αν όπως προβλέπουν αυτοί που ξέρουν, τα Χριστούγεννα ο τζίρος θα σημειώσει αρνητικό ρεκόρ τότε ο Ιανουάριος θα είναι δραματικός. Όλα δείχνουν λοιπόν ότι έρχονται μέτρα που θα αλλάξουν τη ζωή μας.

Οι συντάξεις του δημοσίου θα είναι πια ένα βοήθημα χαμηλότερο από τα σημερινά ψίχουλα. Ο 13ος μισθός μοιάζει κι αυτός να μπαίνει στο στόχαστρο. Όλα αυτά και ίσως πολλά ακόμα οδηγούν μοιραία σε κοινωνική αναταραχή που μπορεί να πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Η κατάσταση λοιπόν είναι πολύ πιο σοβαρή από όσο μας έλεγαν.

Και εν μέσω όλων αυτών ο πρωθυπουργός και σήμερα περιέγραψε το πρόβλημα χωρίς να δώσει τις λύσεις.

Τι θα κάνετε λοιπόν κ. Πρωθυπουργέ;

Υπάρχει σχέδιο;

Υπάρχουν τα λεφτά, όπως μας λέγατε προεκλογικά;

Πείτε λοιπόν ανοιχτά και συγκεκριμένα τί θα κάνετε και ποιό είναι το σχέδιο σας. Η ευθύνη σας είναι πολύ μεγάλη. Γιατί αυτό που απειλείται περισσότερο δεν είναι η εθνική κυριαρχία, όπως μας είπατε, αλλά η κοινωνική συνοχή.

Nikos’ blogposts Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε