Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Nikos' Blog

Φτάνει πια το μαρτύριο της σταγόνας με τα μέτρα…

Η καθυστέρηση της ολοκλήρωσης λήψης των περιβόητων μέτρων των 11,5 δις, τα κάνει ακόμα πιο αβάσταχτα

Η καθυστέρηση της ολοκλήρωσης λήψης των περιβόητων μέτρων των 11,5 δις, τα κάνει ακόμα πιο αβάσταχτα και εκθέτει την κυβέρνηση και την κοινωνία σε ακόμα μεγαλύτερους κινδύνους.
Τα μέτρα είναι ήδη υπογεγραμμένα από πέρυσι το Φεβρουάριο. Κυβέρνηση με “νωπή εντολή” έχουμε από τον Ιούνιο. Η ασθένεια του πρωθυπουργού καθυστέρησε τις πρώτες επισκέψεις του σε Γερμανία και Γαλλία αλλά το αποτέλεσμα τους ήταν θετικό.
Το κλίμα που διαμορφώθηκε είναι καλύτερο. Τι περιμένουν λοιπόν;
Ας τελειώσει το επικοινωνιακό παιγνίδι με τους πολιτικούς αρχηγούς που συγκυβερνούν να προσπαθούν να αποδείξουν την ευαισθησία τους. Ας καθίσουν στο τραπέζι του Μεγάρου Μαξίμου όσες ώρες χρειαστεί. Αλλά όταν σηκωθούν ας έχουν τελειώσει.
Γιατί αυτή η καθυστέρηση, το μαρτύριο της σταγόνας που μας υποβάλλουν, ενέχει τον κίνδυνο να τα τινάξει όλα στον αέρα.
Η κοινωνία αντιδρά και οι ακραίοι βρίσκουν λόγο ύπαρξης επενδύοντας στην αγανάκτηση της και τις δίνουν ψεύτικες ελπίδες. Οι βουλευτές των κυβερνητικών κομμάτων πιέζονται από τους ψηφοφόρους και εκδηλώνουν όλο και περισσότερες φυγόκεντρες τάσεις.
Ο χρόνος περνά και επενδύσεις ή ανάπτυξη δεν έρχονται.
Φτάνει πια! Ας τελειώσει αυτός ο εφιάλτης. Ας προσπαθήσουν οι πολιτικοί αρχηγοί αλλά και οι υπουργοί να περισώσουν ότι μπορούν από τις παροχές προς τους πιο αδύναμους και ας κλείσουν ΤΩΡΑ το θέμα.
Η παράταση του μόνο ζημία επιφέρει. Σε όλους.

Nikos’ blogposts Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε