Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Nikos' Blog

Για το ΣΚΑΙ…

Πήρα πάρα πολλά μηνύματα σας γεμάτα αγάπη και ευχές για τη συνεργασία μου με την τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Πήρα πάρα πολλά μηνύματα σας γεμάτα αγάπη και ευχές για τη συνεργασία μου με την τηλεόραση του ΣΚΑΙ.
Με συγκινήσατε και σας ευχαριστώ πολύ γι’ αυτά.
Ούτως ή άλλως ήταν για μένα μια πολύ ιδιαίτερη μέρα. Ξαναπέρασα το κατώφλι του σταθμού που δούλεψα για σχεδόν μια δεκαετία. Ξαναβρήκα ανθρώπους που για εννέα χρόνια μοιράστηκα μαζί τους πολύ έντονες δημοσιογραφικές στιγμές.
Ήταν μια βουτιά στο παρελθόν αλλά και μια ανάδυση σε ένα περιβάλλον που είναι πια τελείως διαφορετικό. Όπως όλοι μας άλλωστε.

Ο Σκάι σήμερα είναι ο πιο σύγχρονος τεχνολογικά τηλεοπτικός σταθμός, αλλά και ο μόνος που σε αυτή την τόσο δύσκολή για τα ΜΜΕ περίοδο αντί να συρρικνώνει το έργο του το επεκτείνει.
Η πρόταση του ήταν για μένα πολύ τιμητική και εξαιρετικά συμβολική. Γι’ αυτό παρ’ ότι η προτεραιότητα μου είναι και παραμένει το διαδίκτυο, τη δέχθηκα αμέσως και θα δώσω κάθε ικμάδα των δυνάμεων μου για την επιτυχία της.

Είναι μια τόσο κρίσιμη στιγμή για τον τόπο και τους πολίτες που όλοι πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Και εμείς οι δημοσιογράφοι, συνεισφέροντας στο δημόσιο διάλογο και επωμιζόμενοι το βάρος του λειτουργήματος και των απόψεων μας.

Με αυτό το αίσθημα προσωπικής ευθύνης, αλλά και ως μέλος της δημοσιογραφικής ομάδας του ΣΚΑΙ θα προσπαθώ καθημερινά -εντός της δημοσιογραφικής μου αποστολής- αυτό για το οποίο όλοι αγωνιούμε. Τη σωτηρία του τόπου και τη δημιουργία μιας καλύτερης Ελλάδας.

Nikos’ blogposts Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε