Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Nikos' Blog

Η ανακοίνωση της σκάλας

Σας το έγραψα από την Παρασκευή, ότι ήταν μονόδρομος για τη Ντόρα…

Σας το έγραψα από την Παρασκευή, ότι ήταν μονόδρομος για τη Ντόρα η προσέγγιση στον Άρη, όπως βέβαια και για τον Άρη, ήταν μονόδρομος η Ντόρα.

Το μεσημέρι λοιπόν, ανακοίνωσαν τη…σύμπλευσή τους. Βεβαίως το σκηνικό σε τίποτα δεν έμοιαζε  με αυτό του Σαμαρά-Αβραμόπουλου.
Αντί για το κατάλληλο φόντο, ρόλο σκηνικού, έπαιζε η κουπαστή μιας σκάλας.

Βλέπετε ο Άρης…δεν είναι Δημήτρης που φροντίζει κάθε λεπτομέρεια και όχι μόνο το ντύσιμό του! Και όπως λένε οι περισσότεροι δεν θα δώσει
στη Ντόρα όσα έδωσε ο Δημήτρης στον Αντώνη. Μάλλον πιο πολλά θα της πάρει. Γιατί αν η Ντόρα κερδίσει,αυτός θα είναι το νούμερο 2,
όπως προβλέπει η συμφωνία. Αν η Ντόρα χάσει ο Άρης ελπίζει να καρπωθεί τους νεοδημοκράτες που τη στηρίζουν, όταν εκείνος διεκδικήσει την αρχηγία.

Η ίδια η Ντόρα πάλι, μοιάζει να είναι ακόμα σε σύγχυση και έρχεται δεύτερη εκτός από τις δημοσκοπήσεις και στις πρωτοβουλίες.
Αφού λοιπόν κατηγόρησε το Σαμαρά για τη σύμπραξή του με τον Αβραμόπουλο, έκανε και εκείνη αυτό που κατηγορούσε, χρησιμοποιώντας τον Άρη Σπηλιωτόπουλο.

Μα αν ήταν κατακριτέο αυτό που έκανε ο συνυποψήφιός της τότε γιατί εφάρμοσε και η ίδια αυτή την τακτική;

Και ακόμα αφού αποφάσισε να δώσει την …υπαρχηγία σε κάποιον άλλο εκτός από τους δικούς της πχ. Χατζηδάκη,γιατί το έκανε με τον Άρη και δεν επέλεγε από την αρχή το Δημήτρη που έχει και μεγαλύτερη “προίκα”;

Η Ντόρα Μπακογιάννη είναι σοβαρή πολιτικός μόνο που σε αυτή τη μάχη,την πιο κρίσιμη της πολιτικής της καριέρας,μοιάζει να έχει αιφνιδιαστεί παρ΄ ότι είχε προετοιμαστεί από καιρό.

Μην βιάζεστε όμως να προεξοφλήσετε το αποτέλεσμα της μάχης. Έχει ακόμα δρόμο.

Νίκος

Nikos’ blogposts Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε