Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Nikos' Blog

Η ατυχέστατη εμφάνιση Βενιζέλου

Η ατυχέστατη εμφάνιση Βενιζέλου

Στην πιο κρίσιμη στιγμή για το μέλλον της χώρας ο κ. Βενιζέλος εμφανίστηκε χαμογελαστός.

Η εμφάνιση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Ευαγ. Βενιζέλου στη έκτακτη συνέντευξη τύπου αμέσως μετά τη διακοπή των συνομιλιών με την τρόικα ήταν τουλάχιστον ατυχής. Στην πιο κρίσιμη στιγμή για το μέλλον της χώρας ο κ. Βενιζέλος εμφανίστηκε χαμογελαστός για να μας διαβεβαιώσει ότι δεν τα “έσπασε” με την τρόικα και ότι όλα είναι καλά!

Λίγες ώρες μετά τον εξαναγκασμό σε παραίτηση της προέδρου της επιτροπής της Βουλής για τον προϋπολογισμό που το ΠΑΣΟΚ διόρισε επειδή σε έκθεση της έγραψε ότι το χρέος μας βαίνει ανεξέλεγκτο, ο αρμόδιος υπουργός όταν ερωτήθηκε για το που θα φτάσει το φετινό έλλειμμα, προέτρεψε το δημοσιογράφο να το υπολογίσει μόνος του με βάση την εμπειρία του!

Με λίγα λόγια από το στυγνό τεχνοκράτη Παπακωνσταντίνου περάσαμε στον πολιτικό Βενιζέλο. Από τον υπουργό που έβλεπε μόνο νούμερα, στον αντιπρόεδρο που βλέπει μόνο πολιτικούς ελιγμούς.
Μόνο που και από μέτρα και από λόγια…χορτάσαμε!

Αποτέλεσμα δε βλέπουμε. Και η ρητορική δεινότητα αλλά και η φιλοδοξία του κ. Βενιζέλου δεν μπορούν να καλύψουν αυτή την τρύπα στους στόχους.

Όταν σε κρίσιμες στιγμές μιλούν οι κορυφαίοι θα πρέπει να έχουν κάτι να πουν. Αλλιώς είναι αρκετή μια γραπτή ανακοίνωση ή έστω μια δήλωση.

Γιατί όταν μιλούν πολύ αλλά δε λένε τίποτα όπως σήμερα ο κ. Βενιζέλος δε δικαιολογούν ούτε το ρόλο αλλά ούτε και την αξία τους.

Nikos’ blogposts Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε