Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Nikos' Blog

Η κυβέρνηση σε ρόλο τηλεθεατή των φορτηγατζήδων

Η κατάσταση με τη…μη απεργία των ιδιοκτητων φορτηγών Δ.Χ. έχει πια ξεπεράσει κάθε όριο.

Η κυβέρνηση που κατά τα άλλα προσπαθεί να μας πείσει ότι πρέπει να τηρούμε τους νόμους, να μη φοροδιαφεύγουμε και να πληρώνουμε τις εισφορές μας, επιλέγει και στην περίπτωση των φορτηγατζήδων την επικίνδυνη μέθοδο του κοινωνικού αυτοματισμού.

Παρ’ ότι έχει επιτάξει τα οχήματα τους, παρ’ ότι έχει ψηφίσει το νόμο της απελευθέρωσης, παρ’ ότι η αγορά παρουσιάζει ήδη μεγάλες ελλείψεις, αυτή,δηλαδή η κυβέρνηση, επαφίεται στο…φιλότιμο των φορτηγατζήδων ή στις εναγώνιες προσπάθειες των εμπόρων για τη λύση της παράνομης απεργείας.

Το αποτέλεσμα είναι να παρακολουθούμε μιά κλιμάκωση της έντασης μέρα με τη μέρα που έφτασε σήμερα ως τους πυροβολισμούς κατά κάποιων ιδιοκτητών φορτηγών που έκαναν το “έγκλημα” να δουλέψουν.

Και η κυβέρνηση μένει απλή…τηλεθεάτρια των όσων γίνονται και στέλνει το σαφές μήνυμα πως όσοι δεν τηρούν τους νόμους όλο και κάποια “περαίωση” θα βρουν για να δικαιωθούν. Από την άλλη όσοι θέλουν να είναι νόμιμοι θα ταλαιπωρούνται ,θα ταπεινώνονται και στο τέλος θα πληρώνουν όσα και οι παράνομοι για να…νομιμοποιήθουν.

Κρίμα!

Nikos’ blogposts Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε