Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Nikos' Blog

Καλα ξεκίνησε ο Παπαδήμος…

Ο Λουκάς Παπαδήμος με την έως τώρα στάση του έβαλε το πήχυ της συγκυβέρνησης στο ύψος που του αξίζει.

Ο Λουκάς Παπαδήμος με την έως τώρα στάση του έβαλε το πήχυ της συγκυβέρνησης στο ύψος που του αξίζει.

Χρόνια τώρα η ελληνική κοινωνία ζητά ένα μάνατζερ και όχι έναν πολιτικό για να αναλάβει την τύχη της χώρας. Δεν μπορώ να ξέρω αν ο κ. Παπαδημος τελικώς θα επωμισθεί αυτή την ευθύνη και αν την επωμισθεί πως θα την φέρει εις πέρας.

Αυτό που είναι ξεκάθαρο είναι ότι ο κ. Παπαδημος λειτουργεί εξ αρχης ως τυπικός μάνατζερ. Έχει την υπευθυνότητα πριν αναλάβει να ζητήσει προϋποθέσεις γιατι προφανώς ξέρει ότι θα κριθεί από το αποτέλεσμα. Έτσι ζητά συγκεκριμένο χρόνο που πιστεύει ότι απαραίτητος για να υπάρξουν απτά ωφέλη και είναι διαφορετικός από αυτόν που θέτουν τα κόμματα και κυρίως η ΝΔ.

Επίσης θέλει να επιλέξει συνεργάτες ,αλλα και να συμμετάσχει στον προγραμματισμό του έργου. Ζητά δηλαδη ότι κάθε σοβαρός επαγγελματίας. Χρονοδιάγραμμα, προγράμμα και ομάδα.

Έτσι θέτει τον πήχυ ψηλά γιατι ξεκαθαρίζει ότι οποίος κι αν αναλάβει, θα επιτύχει μόνο αν λειτουργήσει ως πρωθυπουργός και όχι ως ενεργούμενο των κομμάτων τα οποία άλλωστε απέτυχαν και για αυτό τον κάλεσαν να “βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά”.

Τα κόμματα αντιδρούν γιατί…υπάρχει ο φόβος αν το εγχείρημα γίνει με σωστές προϋποθέσεις να επιτύχει.

Κι αν επιτύχει τότε δε θα έχουν λόγο ύπαρξης…

Nikos’ blogposts Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε