Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Nikos' Blog

Mίλα Ντέμη

Λυπήθηκα πολύ που η συνέντευξη του Ντεμη στη NOVA προχθές

Λυπήθηκα πολύ που η συνέντευξη του Ντεμη στη NOVA προχθές δεν ολοκληρώθηκε.

Είχα μεγάλο ενδιαφέρον να ακούσω όσα ήθελε να πει.
Είμαι από αυτούς που δεν μπορώ να ξεχάσω όσα πρόσφερε στην ΑΕΚ ως ποδοσφαιριστής. Και έχω πολλές απορίες για όσα έκανε ως πρόεδρος της ομάδας. Γι’ αυτά ήθελα απαντήσεις που δεν δόθηκαν.

Όμως από τα όσα πρόλαβε να πει, διέκρινα ότι στόχος του ήταν να πείσει ότι όσα έκανε καλώς τα έκανε. Δεν άκουσα καθόλου την αγωνία του για την τραγική κατάσταση της ΑΕΚ σήμερα. Περιμένω από ένα πρόσωπο σημαία για την ομάδα να μιλήσει ανοιχτά.
Δεν μπορεί Ντέμη το μόνο σου πρόβλημα να είσαι …εσύ! Γιατί υπάρχει κάτι μεγαλύτερο από εσένα, εμένα και όλους μας. Η ίδια η ΑΕΚ.

Ποιος φταίει λοιπόν για το σημερινό χάλι; ‘Οταν σε ρώτησαν, είπες “είναι καλός ο Νοτιάς”.
Και ποιος είναι ο κακός; Δεν πρέπει να το πεις εσύ που ξέρεις, για να σταματήσει αυτός ο κατήφορος και να το μάθουμε και όλοι εμείς που πονάμε;
Ο μόνος τρόπος να πείσεις, εμένα τουλάχιστον, ότι αυτά που εσύ έκανες ήταν σωστά, και θέλω να το πιστέψω, είναι να μου αποδείξεις χωρίς μισόλογα ποιός ή ποιοί έκαναν την ΑΕΚ μικρή ομάδα.
Και για μένα,από αυτό θα κριθείς. Γιατί ακόμα κι αν έκανες λάθη ως πρόεδρος, και σίγουρα έκανες, αυτό είναι ανθρώπινο και αναπόφευκτο.
‘Οταν όμως σιωπάς για τους διάδοχους σου μπορεί να υποψιαστώ ότι κάτι φοβάσαι…

Υ.Γ. Και ξέρω ότι και τσαμπουκάς είσαι, και δεν φοβάσαι. Πες τα λοιπόν!

Nikos’ blogposts Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε