Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Nikos' Blog

‘Ώρα Κυριάκου;

Από την προηγούμενη Κυριακή ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ Κ. Μητσοτάκης έκανε όσα δεν έχει κάνει τα τελευταία 6 χρόνια.

Έδωσε συνεντεύξεις,έκανε δηλώσεις,έβαλε τους ανθρώπους του γραφείου του να ειρωνευτούν στελέχη της ΝΔ και γενικά κατέβαλε κάθε προσπάθεια να δείξει ότι είναι παρόν στο πολιτικό παιγνίδι.


Εύλογα κάποιοι αναρωτήθηκαν γιατί?

Η ώρα μοιάζει παντελώς ακατάλληλη. Η θυγατέρα του μόλις υπέστη μια βάρια ήττα που τη βγάζει από το παιγνίδι για αρκετό καιρό,ενώ ο ίδιος βαδίζοντας προς τα 92 του, θα έπρεπε να ενδιαφέρεται περισσότερο για την υστεροφημία του παρά για την ειρωνία σε βάρος του βουλευτή Μαρκόπουλου! 

Μήπως λοιπόν η εξήγηση είναι άλλου?

Μήπως ο επίτιμος ξεκίνησε αυτό το μπαράζ γιατί ο επόμενος στόχος της οικογενείας είναι η προώθηση σε ηγετική διεκδίκηση του γιου Κυριάκου, αφού όπως λένε κάποιοι το χαρτί της Ντόρας μπορεί και να κάηκε?

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης λένε όσοι τον ξέρουν ότι είναι ένας αδικημένος πολιτικος. Αδικημενος γιατί είναι και αυτός ένας Μητσοτακης. Και παρ’ ότι πολλές φόρες έχει εκφράσει ενδιαφέρουσες και διαφορετικές από αυτές της οικογενείας απόψεις,έπρεπε να μείνει πιο…πίσω προς χάριν της Ντόρας.

Κάποιοι στη Ρηγίλλης λοιπόν εκτιμούν τώρα ότι ο επίτιμος με τις παρεμβάσεις του θέλει να δείξει ότι το μητσοτακικό δεν πεθανε. Ειναι εδώ, ισχυρό και έχει νέο πουλέν τον Κυριάκο.
Ο καιρός θα δείξει…

Nikos’ blogposts Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε