Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Nikos' Blog

Τώρα είμαι πιο οργισμένος με τα τέλη

Έγραφα την Κυριακή για τα τέλη κυκλοφορίας και ζητούσα από την κυβέρνηση

Έγραφα την Κυριακή για τα τέλη κυκλοφορίας και ζητούσα από την κυβέρνηση να τα πάρει πίσω αμέσως, γιατί είναι ένα μέτρο εξοργιστικά άδικο.
Βγήκε τη Δευτέρα ο υφυπουργός Οικονομικών στην εκπομπή του Γ. Παπαδάκη και το παραδέχθηκε. Είπε δε ότι η κυβέρνηση θα το επανεξετάσει, άλλα… από του χρόνου!

Σας ομολογώ ότι ακούγοντάς τον εξοργίστηκα ακόμα περισσότερο! Είναι αυτή η κοροϊδία που δεν μπορώ να αντέξω άλλο. Από τη μια να μου λένε πως όποιο μέτρο πάρουν θα είναι κοινωνικά δίκαιο και από την άλλη να μου λένε ότι το άδικο μέτρο -όπως το χαρακτήριζαν και οι ίδιοι πριν τις εκλογές- θα το πάρουν πίσω άλλα αφού πρώτα θα μου πάρουν τα χρήματα για φέτος.

Πως λοιπόν να πιστέψω τον πρωθυπουργό που κάθε φορά επαναλαμβάνει ότι πρώτος στόχος του είναι να πείσει ότι τα μέτρα που παίρνει είναι δίκαια και γι’ αυτό πρέπει να τα εφαρμόσουμε όλοι.

Αυτό που δεν μας έχει πει ο κ. Παπανδρέου είναι από πότε θα γίνουν δίκαια.

Για να ξέρουμε κι εμείς από πότε θα γίνουμε νομοταγείς φορολογούμενοι.

Με αυτή την λογική τότε ας το κάνουμε κι εμείς από του χρόνου.

Υ.Γ. Θα το γράψω ακόμα μια φορά. Έχουμε όλοι καταλάβει την κρισιμότητα της κατάστασης. Σταματήστε όμως να μας κοροϊδεύετε και να προκαλείτε τη λογική μας. Είναι ο μόνος τρόπος για να καταλάβουμε ότι κάτι αλλάζει.

Nikos’ blogposts Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε