Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

1,5 δισεκατομμύρια ευρώ η ζημιά από τα μπλόκα των φορτηγών

Το ποσό αυτό είναι τεράστιο και αποτελεί μία μικρή προσέγγιση της συνολικής ζημιάς.

”Νομίζω ότι έχουμε ξεπεράσει το 1,5 δισ. ευρώ σε ζημιά αυτή τη στιγμή…” δήλωσε ο πρόεδρος Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος κ. Γ. Κασιμάτης σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους, αναφερόμενος στις επιπτώσεις από την απεργία των ιδιοκτητών φορτηγών, προσθέτοντας ότι πάνω από 10.000 containers παραμένουν αποκλεισμένα στα βασικά λιμάνια της χώρας με άγνωστο το χρόνο παράδοσης τους στους νόμιμους αποδέκτες τους.

“Κάνω έκκληση στον πρωθυπουργό της χώρας ότι θα πρέπει πρώτα – πρώτα να τηρούνται οι νόμοι. Έχουμε μια τεράστια πολυνομία στην Ελλάδα η οποία εδώ και χρόνια μένει ανενεργή. Από την άλλη πλευρά είναι μεγάλο το πρόβλημα ακόμη και για τους καταναλωτές.

Οι καταναλωτές αυτή τη στιγμή σε πάρα πολλά σημεία της χώρας, στην περιφέρεια και στην νησιωτική Ελλάδα στερούνται βασικών προϊόντων και αυτό είναι άδικο. Είναι μια κραυγή αγωνίας. Για να απευθύνεται ο εκπρόσωπος της επιχειρηματικής κοινότητας στον πρωθυπουργό της χώρας τα πράγματα έφτασαν σε σημείο που δεν υπάρχει άλλο” δήλωσε ο κ. Κασιμάτης αναφέροντας ότι απέστειλε επιστολή στον πρωθυπουργό κ. Γ. Παπανδρέου ζητώντας του να παρέμβει και να επιληφθεί του θέματος για να λήξει.

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε