Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Ανεστάλη πρόσκαιρα η διαπραγμάτευση της μετοχής της Google

Ανεστάλη πρόσκαιρα η διαπραγμάτευση της μετοχής της Google

Με πτώση δεικτών συνεχίζεται η συνεδρίαση σήμερα στο αμερικανικό χρηματιστήριο μετοχών και ιδίως με τις μετοχές προηγμένης τεχνολογίας του Nasdaq Composite να δέχονται “πλήγμα”, λίγο αφότου δημοσιοποιήθηκαν τα “απογοητευτικά” σύμφωνα με το Ρόιτερς εταιρικά στοιχεία της Google.

‘Οταν άρχισε να ξεπερνά το -10% η τιμή της συγκεκριμένης μετοχής, ως προς χθες Τετάρτη (ημερήσια εξέλιξη άνευ προηγουμένου τα τελευταία λίγα έτη), η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς έδωσε στις 14.35 τοπική ώρα εντολή να ανασταλεί η διαπραγμάτευσή της (η τιμή της μετοχής ήταν εκείνη την ώρα 687 δολάρια).

Ακολούθως, ο Nasdaq Composite έπεσε σχεδόν 40 μονάδες (+1,2%), αντανακλώντας βέβαια και στον ευρύτερο δείκτη Standard&Poor’s–αυτός προέρχεται από 3 διαδοχικές κερδοφόρες συνεδρίες.

Υπήρξε όμως η διαβεβαίωση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, ότι η διαπραγμάτευση με τη μετοχή της Google “πριν να κλείσει η συνεδρίαση, σήμερα, θα επαναλαμβανόταν”.

–Στον αντίποδα, η τραπεζική μετοχή Morgan Stanley σταθεροποιήθηκε σήμερα σχεδόν στα 18 δολάρια μετά τα “θετικά” –ιδίως έναντι ανταγωνιστών της– νεότερα στοιχεία σε ό,τι αφορά τα τριμηνιαία οικονομικά της αποτελέσματα.

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε