Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Αντιστέκονται στην κρίση τα εμπορικά κέντρα

Αντιστέκονται στην κρίση τα εμπορικά κέντρα

Όπως τόνισαν τα στελέχη της εταιρείας, η πληρότητα των εμπορικών κέντρων ανέρχεται σε 100%.

Αύξηση πωλήσεων εμφανίζουν τα τρία εμπορικά κέντρα που διαχειρίζεται η Lamda Development το πρώτο τρίμηνο του 2010, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της εισηγμένης κατά την παρουσίαση της εταιρείας στην ΕΘΕ.
 
Ειδικότερα, το The Mall στο Μαρούσι εμφανίζει το πρώτο τρίμηνο του 2010 αύξηση πωλήσεων 3,5%, το Golden Hall στη Λ. Κηφισίας 23% και το Mediterannean Cosmos στη Θεσσαλονίκη 1% σε σχέση πάντα με το πρώτο τρίμηνο του 2009. 

Επίσης, όπως τόνισαν τα στελέχη της εταιρείας, η πληρότητα των εμπορικών κέντρων ανέρχεται σε 100% και υπάρχει και «ουρά» αιτήσεων ώστε σε περίπτωση που κάποιος καταστηματάρχης αποχωρήσει, αμέσως αντικαθίσταται. Τα έσοδα της διαχειρίστριας εταιρείας προέρχονται σε ότι αφορά στα εμπορικά κέντρα από τα ενοίκια, από τα ποσοστά επί των πωλήσεων αλλά και από δικαιώματα στα έσοδα των πάρκινγκ. 

Οπως έγινε γνωστό, η διοίκηση θα δώσει βάρος στην ανάπτυξη projects στη Σερβία, ενώ σε Ρουμανία και Βουλγαρία θα προχωρήσει σε πωλήσεις οικοπέδων προβαίνοντας σε αναδιάρθρωση χαρτοφυλακίου.

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε